Ga naar de inhoud
Entertainment

Kardashians duiken op in House of the Dragon-parodie

'Doos tissues nodig voor het nieuwe seizoen van The Kardashians'

05:14

De prequel-serie 'House of the Dragon' van 'Games of Thrones' is nu al razend populair. Het is dan ook niet zo gek dat Kim Kardashian (41), Kris Jenner (66) en Kylie Jenner (25) een vorkje willen meeprikken van dit grote succes. Samen met 'The Late Late Show'-presentator James Corden (44) maken ze een parodie en duiken ze als 'De Targhashians' op in de show.

In de parodie genaamd The Targashians Take Over Westeros doen de diva's waar ze het beste in zijn: een reality-show neerzetten. De Kardashians geven hiermee een tipje van de sluier over hoe een middeleeuwse fictie eruit zou zien in de vorm van een realityshow. 

Kim probeert als echte 'Targashian' de Iron Throne te bestijgen, maar krijgt te maken met concurrentie. Haar jongere zusje Kylie ziet het namelijk ook wel zitten om te heersen over het koninkrijk. Hiermee lijken de dames dus met een knipoog naar hun echte leven te verwijzen. Bekijk hieronder de video.

Kanye
Lees ook:
Kanye 'viert' relatiebreuk Kim Kardashian en Pete Davidson

Het verhaal van House of the Dragon is gebaseerd op het boek Fire and Blood van George R. R. Martin. Hij schreef ook het verhaal van Game of Thrones. De serie gaat over de geschiedenis van de familie Targaryen. Wij kennen uit Game of Thrones nog Daenerys Targaryen, beter bekend als 'The Mother of Dragons'. Het verhaal uit de nieuwe serie gaat dus over haar voorouders, zo'n 200 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones

In de serie gaan we terug naar Westeros waar de Targaryen-familie met de scepter zwaait. Een grote familie die heerst over de zeven koninkrijken. Maar wanneer koning Viserys Targaryen overlijdt, ontstaat er een tweestrijd in de familie om de iron throne. En dat leidt tot een hevige familieoorlog waarin niemand wordt gespaard.

Nikkie Plessen ziet gelijkenissen tussen Marilyn Monroe en de Kardashians

05:12
Kim
Lees ook:
Kim Kardashian 'onherkenbaar' op cover Interview Magazine