Ga naar de inhoud
Entertainment

Brad Pitt brengt genderneutrale beautylijn uit

Brad Pitt Beeld © ANP

Brad Pitt (58) heeft een genderneutrale lijn met huidverzorgingsproducten gelanceerd onder de naam Le Domaine. De acteur zegt zelf niet het gezicht te willen zijn van het merk, maar is wel betrokken bij het maakproces. Voor de producten wordt gebruikgemaakt van antioxidanten die voortkomen uit de druiven van de wijngaard die hij bezit in Frankrijk, Château Miraval.

"Ons doel is om de organische cyclus van de natuur te imiteren"

'Ons doel is om de organische cyclus van de natuur te imiteren', zegt Brad in een persbericht. 'In de natuur gaat niets verloren, alles wat overblijft wordt weer voer voor iets anders. Dit circulaire systeem is de inspiratie geweest voor Le Domaine.' De lijn bestaat vooralsnog uit vier producten: The Serum, The Cream, The Cleansing Emulsion en The Fluid Cream.

Fins
Lees ook:
Fins museum stelt kunstwerken van Brad Pitt tentoon

Brad kocht de wijngaard in het zuiden van Frankrijk in 2008 met zijn toenmalige partner Angelina Jolie en ze stapten daar ook in het huwelijksbootje. Nadat de twee uiteindelijk in 2015 uit elkaar waren gegaan, verkocht Angelina vorig jaar haar aandeel in de wijngaard aan een Luxemburgse drankproducent.

Angelina
Lees ook:
Angelina Jolie klaagde Brad Pitt aan na aanval in vliegtuig

'Angelina Jolie klaagt ex Brad Pitt aan voor mishandeling'

03:54