Ga naar de inhoud
Entertainment

Gordon verdwijnt van Instagram na koffiezaak-drama, hondjes wel nog te volgen

Gordon Beeld © ANP

Gordons (54) verdwijning van Instagram komt als een gordonderslag bij heldere hemel. De zanger/presentator/ondernemer heeft de stekker uit zijn profiel getrokken, waardoor zijn fans nu niet langer op de hoogte kunnen blijven van zijn afvalrace en roemruchte liefdesleven. Maar geen nood: de avonturen van zijn hondjes Toto en Rocco zijn nog gewoon te volgen.

"Blijf sterk"

Ook Gordon heeft weleens behoefte aan rust. Na het vreselijke nieuws dat hij zijn koffiezaak Blushing moet sluiten wegens personeelstekort droogt hij zijn tranen met wat lijkt op een social media-detox. 'Misschien sluit er zondag een deur, maar ik weet dat er twee andere weer zullen opengaan! Never give up! Blijf sterk! Carpe diem', luidt één van zijn laatste en inmiddels verwijderde berichten. 

Gordon
Lees ook:
Gordon moet koffiezaak nóg eerder sluiten dan verwacht

Ondanks de dramatische zet om zijn account al dan niet tijdelijk te sluiten, wil Gordon niet écht afstand van Instagram nemen. Zo deelde hij achttien uur geleden nog een bericht via het account van zijn hondjes. 'Wij hebben geen clue wat er allemaal speelt!' luidt het bericht van zijn twee oogappels. 

Gordon
Lees ook:
Gordon stopte met spuiten: 'Was vorige week bijna dood'

Gordon is niet alleen zijn koffiezaak kwijt, maar ook twintig kilo aan lichaamsgewicht. In de video hieronder zie je daar meer over.

Gordon legt ongezonde levensstijl op de weegschaal: 'Al 20 kilo kwijt'

02:47