Ga naar de inhoud
Entertainment

'Harry Styles spuugde niet op Chris Pine'

Harry Styles en Chris Pine Beeld © ANP

Harry Styles (28) heeft tijdens het filmfestival in Venetië niet gespuugd op acteur Chris Pine (42), zijn tegenspeler uit de film 'Don't Worry Darling'. Dat heeft de regisseur van de film, Olivia Wilde (38), donderdag nog maar eens benadrukt tijdens een interview in 'The Late Show with Stephen Colbert' op de Amerikaanse televisie.

"Ik denk dat het een goed voorbeeld is van mensen die overal naar drama zoeken"

"Ik denk dat het een goed voorbeeld is van mensen die overal naar drama zoeken", zei Olivia tegen Stephen, die vroeg naar de rel die de gemoederen in Hollywood al enige tijd bezighoudt. "Harry spuugde echt niet op Chris." Olivia wilde zich eerder niet uitlaten over het voorval, maar deed dat nu dus toch.

Harry
Lees ook:
Harry Styles grapt over spuuggeruchten acteur Chris Pine

Het gerucht over het spugen ontstond enkele weken terug tijdens een vertoning van de thriller op het filmfestival. Terwijl Harry naar zijn stoel ging, maakte hij een subtiele 'puh'-beweging met zijn mond. Chris keek toen naar zijn schoot, onderbrak zijn applaus, schudde zijn hoofd en grijnsde alsof er een grap tussen de twee sterren was.

Het hele incident werd zo groot dat een ontkenning van het spugen werd uitgevaardigd.

Harry
Lees ook:
Harry Styles zoent met de ene co-ster en tuft op een ander

"Voor alle duidelijkheid, Harry Styles spuugde niet op Chris Pine", vertelde een vertegenwoordiger van Chris aan People Magazine. "Er is niets dan respect tussen deze twee mannen en elke andere suggestie is een flagrante poging om drama te creëren dat gewoon niet bestaat."