Ga naar de inhoud
Entertainment

Bridgerton-actrice verklapt: 'Nieuw seizoen bevat meer passie'

Bridgerton Beeld © COLIN HUTTON/NETFLIX

Voor de fans die smachten naar een heet nieuw seizoen van 'Bridgerton' is er goed nieuws. Actrice Nicola Coughlan (35), die Penelope Featherington speelt in de serie, verklapt dat de spanning tussen Colin Bridgerton en haar personage enorm zal oplopen. Dat zegt ze in gesprek met 'ExtraTV'.

"Net als Lady Whistledown heb ik al heel lang een groot geheim gehouden"

In het derde seizoen krijgt het interessante personage van Penelope, ook wel Lady Whistledown, de zendtijd die het verdient. Nadat seizoen één draait om Daphne Bridgerton en Simon Basset en reeks twee in het teken staat van Anthony Bridgerton, zijn Penelope en Colin de volgende in de rij om de liefde te vinden.

Omdat de makers al twee seizoenen bezig zijn met het opbouwen van hun relatie, onthult Nicola dat het een 'vurig' seizoen wordt. Iets wat de vele fans ongetwijfeld verblijdt: na het romantische en soms expliciete eerste seizoen valt het seizoen over Anthony en zijn verboden liefde bij sommigen minder in de smaak omdat het minder liefdesscènes bevat. 

Netflix
Lees ook:
Netflix hekelt Bridgerton-musical en klaagt makers aan

Het is geen geheim dat Penelope en Colin alle aandacht krijgen in het derde seizoen van Bridgerton. De actrice onthulde dat nieuws eerder al op social media. 'Net als Lady Whistledown heb ik al heel lang een groot geheim gehouden... Maar ik kan je eindelijk vertellen dat seizoen drie van Bridgerton het verhaal van Colin en Penelope is.'

Regé-Jean
Lees ook:
Regé-Jean Page misschien tóch in seizoen 3 van Bridgerton te zien

Regé-Jean Page, Simon Basset in Bridgerton, gebruikte het succes van het eerste seizoen om nieuwe klussen aan te nemen. Daardoor heeft hij geen tijd meer voor het vervolg van het kostuumdrama, maar de acteur plukt nog altijd de vruchten van zijn beslissing:

Regé-Jean Page is zo veel meer dan de hunk uit Bridgerton

01:32