Ga naar de inhoud
Entertainment

Déze singles zijn op zoek naar liefde in Matched By Mom

Single dames uit 'Matched By Mum' seizoen 1 Beeld © Tom Cornelissen

Vanaf 4 oktober gaan vier moeders op zoek naar hun ideale schoondochter in 'Matched By Mom'. In deze gloednieuwe datingshow gaan vier mannen samen met hun moeders op zoek naar ware liefde. Zestien dames gaan het avontuur van 'Matched By Mom' aan en we laten je nu alvast kennismaken met de single dames.

Amber 

De 26-jarige Amber is qua looks een pittige dame, maar heeft haar hart op de juiste plek. Ze is Half Antilliaans, geboren in New-York, opgegroeid in Drenthe en heeft lang gereisd in Australië. Een echte vrouw van de wereld dus. Amber is al verliefd op haar twee naaktkatten, maar zoekt wel nog een ondernemende romanticus met een sterke eigen mening; iemand die goed kan omgaan met haar uitbundige karakter.

Edson
Lees ook:
Edson da Graça betreurt swingers-uitpraak: 'Had ik onderschat'

Cynthia

De Haagse 29-jarige Cynthia is een echte ondernemer in hart en nieren. Ze is eigenaresse van een modellenbureau én van een zaak in haarwerken. Het is dan ook niet gek dat ze op een ambitieuze en ondernemende man valt. Diegene moet daarnaast netjes verzorgd zijn, want ze kan niet tegen iemand die stinkt of warrig haar heeft. Naast ondernemen, houdt ze van de natuur, dieren en ook haar religie is belangrijk voor haar. Zelf wil Cynthia een groot gezin met drie of vier kinderen, dus is zij echt op zoek naar een man die deze wens met haar deelt.

Daphne

Daphne is 23 jaar en woont in Amsterdam. Het kleine Limburgse dorpje waar ze oorspronkelijk vandaan kwam, was veel te 'bekrompen' voor haar uitgesproken karakter. Daphne is op zoek naar een echt maatje die er altijd voor haar is en met wie ze leuke dingen mee kan doen. Respect en vertrouwen in een relatie vindt ze heel belangrijk. Daarnaast moet haar relatie gelijkwaardig zijn en hoeft ze niet verzorgd te worden. Ze kan prima ook op haar eigen benen staan, dus daar heeft Daphne geen man voor nodig.

Isabel

Isabel is pas 20, maar weet al precies wat ze wil. Ze werkt momenteel als accountmanager en wil uiteindelijk een eigen onderneming starten. Qua karakter is Isabel vooral heel lief, maar ook oprecht en standvastig. Ze is niet bang om zichzelf open te stellen en ze is emotioneel gezien ver ontwikkeld voor haar leeftijd. Isabel valt op iets oudere sportieve en sociale mannen die een beetje een ‘boevenkop’ hebben.

Joy

Voor de Rotterdamse 28-jarige Joy is familie heel erg belangrijk. Het is voor haar een droom dat een partner dezelfde familiewaarde deelt. Joy is enorm ambitieus, ze werkt al een tijd in de banksector en klimt hier flink op de carrièreladder. Uiteindelijk wil ze ondernemer worden in het vastgoed. Joys ideale man is lang en heeft een typisch Nederlands direct karakter. Open- en eerlijkheid kan ze ook zeer waarderen in een potentiële partner.

Edson
Lees ook:
Edson gaat met moeders op zoek naar dates voor zonen in realityserie

Joyce

De 23-jarige Joyce is een vrolijke, enthousiaste meid die soms een onhandige flapuit kan zijn. Ze is zelfverzekerd, maar over haar liefdesleven is ze toch vrij onzeker; ze heeft namelijk nog nooit een ‘echte’ vaste relatie gehad. Qua type man is Joyce op zoek naar een grappig en romantisch iemand die niet eromheen draait en gewoon voor haar gaat. Een vast type qua uiterlijk heeft ze niet, want volgens haar moet een man ‘iets hebben’ waardoor ze zich direct aangetrokken voelt. Joyce zou dus wel eens kunnen vallen op een man waarvan je het niet verwacht.

Joey
Lees ook:
Joey uit De Bachelorette heeft spijt van deelname aan tv-programma

Kiki

Drie jaar geleden proefde deze pittige, blonde 31-jarige dame van het ondernemerschap en dit beviel ontzettend goed. Nu wil ze nooit meer voor een baas werken. Op werkgebied heeft de Haarlemse bombshell een sterke mening en is ze naar eigen zeggen liever een einzelgänger. Op liefdesgebied moet een man haar continu blijven triggeren, omdat ze anders snel verveeld raakt. Haar toekomstige partner moet wel rekening houden met kritische blik van haar moeders, want ze zijn echt 'drie handen op één buik'

Kyra

De 25-jarige Kyra is een pittige dame die geen blad voor haar mond neemt. Met haar lieve lach wordt ze weleens als muurbloempje ingeschat, tot ze haar mond opentrekt! Ze heeft ook een hele zorgzame en behulpzame kant. Ze heeft altijd gezegd dat ze op haar 31e wil beginnen aan kinderen, dus over vijf jaar wil ze gesetteld zijn met een kind. Een man moet dus ook een kinderwens hebben! Elkaar kunnen vertrouwen en ‘lekker je eigen ding’ blijven doen zijn belangrijk voor haar in een relatie.

Lisanne

De 23-jarige Lisanne is de rustige, lieve girl next door. Haar kalme karakter komt een beetje mysterieus over. Ze is een huismus, al vindt ze een feestje op zijn tijd ook niet verkeerd. Lisanne haar ideale man waarmee ze die toekomst zou willen bouwen heeft gevoel voor stijl en is dus goed gekleed. Verder is hij ambitieus, lief, zorgzaam, intelligent en kan ze er goede gesprekken mee hebben. Ideaal is ook als hij het goed kan vinden met haar ouders.

Nikki

De vrolijke Nikki is 25 jaar en woont in Amsterdam. Ze is bijna klaar met studie juridische dienstverlening en hierna begint ze aan een baan in de sales recruitment. In plaats van een hobby, besteedt Nikki haar vrije uren het liefst met omringd met vrienden en familie. Goed gezelschap is voor haar het allerbelangrijkste wat er is. Als Nikki zou moeten kiezen, dan is haar ideale man lang en heeft hij lichte ogen. Verder houdt ze van een man die ondernemend is en weet wat hij wil met zijn leven. Daarnaast moet hij zelfverzekerd zijn, want anders walst Nikki zo over iemand heen. 

Petra

De 26-jarige ambitieuze Petra was tot de coronacrisis producer binnen de muziekindustrie, maar twee jaar geleden heeft ze een baan aangenomen op de Zuidas als finance recruiter. Eén van haar dromen is om een documentaire te maken over de levensstijl van haar oma, zij woont namelijk in Suriname bij een inheemse Indianenstam. Ze wil dit graag vastleggen voordat deze cultuur verdwijnt door invloeden van buitenaf. Petra vindt dat ze echt 'wife material' is en valt qua uiterlijk eerder voor een laidback beachboy dan voor de populaire Amsterdamse technoboy.

Deze
Lees ook:
Deze moeders zoeken de liefde voor hun zoon in Matched by Mom

Romy

De Nijmeegse 24-jarige Romy is het beste te omschrijven als een enthousiaste, uitbundige en sportieve meid. Ze wordt niet snel verliefd en wil pas settelen als iemand echt een toevoeging aan haar leven is. Romy wil zich niet aan een vast type binden, maar is wel erg kritisch. Ze vindt het belangrijk dat haar toekomstige partner sportief, ambitieus, maar ook loyaal en toch een klein beetje gek is. Romy ziet zich later samenwonen met haar partner en dan het liefste met een hond, aan het strand en bij voorkeur in Haarlem.

Roshita

De 24-jarige Roshita woont in Amstelveen en wil niks liever dan een groot gezin stichten. Ze houdt ontzettend van kinderen en het zal je dan ook niet verbazen dat Roshita een oppasbaantje heeft en werkt als nanny in een hotel. Wat betreft de liefde gaat het allemaal wat minder soepel in haar leven. Roshita valt op mannen die langer zijn dan dat zij is. Of zoals zij het lachend verwoord: "Als ik ga trouwen wil ik wel gewoon hakken aan kunnen doen." Oh en die sarcastische humor? Die moet haar toekomstige man ook kunnen waarderen.

Rozemarijn

De Groningse Rozemarijn is 23 jaar en is heel zelfverzekerd, maar zeker niet arrogant. Daarnaast is ze ook lief en sociaal. Ze is een echte salestijger en werkt naast haar vaste baan bij de lokale radio. Ze vindt het heel belangrijk dat haar droomman goed met haar vrienden om kan gaan en dat hij avontuurlijk en sportief is. Ze vindt de klik met hem het belangrijkst, maar het is mooi meegenomen als de schoonfamilie ook leuk is.   

Shanna

De 24-jarige Shanna uit Zoetermeer is een vrolijke, spontane maar ook licht eigenwijze en chaotische dame. Hoewel ze in het dagelijks leven wat chaotisch kan zijn, heeft ze op de werkvloer de volledige controle en is ze ontzettend ambitieus. Shanna houdt van dansen en gaat graag naar feestjes. Verder mag je haar ook wakker maken voor een wandeling in de natuur of spelletjesavond met vrienden. Shanna komt uit een warm nest en hoopt net zo’n goede band op te bouwen met potentiële schoonfamilie. Ze is op zoek naar een introverte jongen voor wie familie ook belangrijk is.

Sibel

De 27-jarige Sibel woont in Utrecht, zit in haar afstudeerfase en heeft een onderneming in de sales. Sibel valt totaal niet op uiterlijk, zolang een man maar (emotioneel) intelligent is en er geen ongemakkelijke stiltes vallen – daar heeft ze een hekel aan. Het is wel belangrijk dat haar toekomstige man geaccepteerd wordt door haar ouders, vooral door haar vader, want ze is een vaderskindje! Zelf vindt Sibel het ook belangrijk om een goede band te hebben met haar schoonfamilie en vooral haar schoonmoeder. Een gezin stichten is voor haar dan ook een droom.

Edson
Lees ook:
Edson da Graça aan de slag voor RTL

Matched By Mom is vanaf maandag 4 oktober wekelijks te zien bij Videoland. De eerste aflevering is die dag ook om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Edson da Graça zal als presentator de single dames, moeders én zoons begeleiden in hun avontuur. 

Anita en Edson onthullen het geheim achter een goed huwelijk

02:00

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore