Ga naar de inhoud
Entertainment

Monique: 'André en ik zijn niet samen, er komt geen huwelijk'

André Hazes en Monique Westenberg Beeld © ANP

Monique Westenberg (44) vertelt in 'LINDA.' openhartig over haar relatie met ex-vriend André Hazes (28). Zo benadrukt ze dat, ondanks verhalen op juicekanalen die het tegenovergestelde beweren, zij en André echt niet samen zijn.

"We zijn niet samen en er komt geen huwelijk"

De twee gingen in maart 2021 uit elkaar en er zou sindsdien regelmatig een verzoening hebben plaatsgevonden. André en Monique zijn zelfs verschillende keren samen gespot op vakantie. Volgens Monique zit de vork anders in de steel dan wordt vermoed. Net als haar ouders wil Monique na haar scheiding bevriend blijven met de vader van haar kind: "Feestdagen en vakanties vierden we als gezin. Ik legde André uit het voorbeeld van mijn ouders te willen volgen. We zijn met z’n drieën naar Amerika en Thailand geweest."

André
Lees ook:
André Hazes en Monique Westenberg gespot bij juwelier in Thailand

Online gaan er verschillende geruchten rond dat Monique en André toch naar een verzoening toewerken. Deze roddels drukt ze voor eens en altijd de kop in: "We zijn niet samen en er komt geen huwelijk, hoe vaak juicekanalen dat ook beweren. Zo met elkaar omgaan geeft veel rust." Monique zegt tot slot dat ze nu eindelijk 'kan gaan helen' van de breuk.

Monique
Lees ook:
Monique Westenberg neemt therapeut van de sterren in de arm

'André Hazes woont nog bij Rachel ondanks hernieuwde liefde met Monique'

03:09