Ga naar de inhoud
Entertainment

Loiza Lamers blikt terug op HNTM-deelname: 'Had ik dit wel moeten doen?'

Loiza Lamers Beeld © ANP

In de vierde aflevering van 'Holland's Next Top Model' maken de modellen in de dop kennis met psycholoog Bruno. Als je het als model wil maken anno 2022 is het namelijk belangrijk dat je ook vertegenwoordigd bent op social media. Maar presentatrice Loiza Lamers (27) weet als geen ander dat Instagram en Twitter ook een donkere kant heeft.

"Ik heb echt wel momenten gehad dat ik dacht: shit, het was zo mooi. Maar had ik dit wel moeten doen"

De voormalig Holland’s Next Top Model-winnares blikt in de vierde aflevering terug op haar eigen deelname. Eerder in de aflevering hebben de kandidaten in groepjes filmpjes gemaakt voor social media en zijn ze daarop beoordeeld. Het is namelijk belangrijker dan ooit volgens de jury van het programma dat een model ook een personality heeft en meer is dan 'alleen mooi'.

"Ik heb Bruno meegenomen, omdat we vandaag een social media teach hebben gehad. We hebben laten zien hoe leuk het is, maar dat is niet het enige met social media. Dat wil ik echt gewoon heel real tegen jullie zeggen in dit gesprek", vertelt Loiza. "Het is écht niet altijd leuk en daar word ik bijna emotioneel van. Er zit ook echt wel een rotkant aan zo nu en dan."

Deze
Lees ook:
Deze experts zitten in de jury van Holland's Next Top Model

Ze vervolgt: "Helaas weet ik ook dat er echt veel shit op je af kan komen. Toen ik meedeed en eruit kwam… en het feit, in mijn geval, dat ik transgender ben, was dat een heel makkelijke stok om mee te slaan (…) Ik ben er echt een beetje aan onderdoor gegaan. Ik heb echt wel momenten gehad dat ik dacht: shit, het was zo mooi. Maar had ik dit wel moeten doen? Dat is echt, nogmaals, echt klote."

Loiza
Lees ook:
Loiza Lamers deelt mijlpaal met vriend: 'Wat gaat de tijd hard'

Holland's Next Top Model is elke maandag te zien bij Videoland. Het presenteren van HNTM is een droom die uitkomt voor Loiza. In Aran on Tour vertelde ze eerder al over haar deelname aan het programma. Bekijk die video hieronder:

Aran on Tour: Jelle maakt Loiza Lamers 'dolgelukkig'

13:44