Ga naar de inhoud
Entertainment

Lady Gaga geëmotioneerd na abrupt stoppen laatste show

Lady Gaga Beeld © ANP

Lady Gaga (36) heeft zaterdagavond haar stadionconcert in Miami vroegtijdig moeten beëindigen vanwege een zware tropische storm die overtrok. Toen het begon te onweren en vlakbij de bliksem insloeg, vreesde de zangeres voor de veiligheid van haar fans en tourpersoneel en besloot ze het podium te verlaten.

"Ik weet niet wat ik zou doen als er iets zou gebeuren met iemand in het publiek of met een lid van mijn crew"

Op Instagram deelde de 'Bad Romance'-zangeres een emotionele video waarin ze haar excuses aanbood aan haar fans. "We hebben echt geprobeerd de show vanavond in Miami af te maken, maar de veiligheid staat voorop. Het was te gevaarlijk. De bliksem was onvoorspelbaar en veranderde van moment tot moment", zei ze. "Ik weet niet wat ik zou doen als er iets zou gebeuren met iemand in het publiek, of met een lid van mijn crew, mijn band, mijn dansers."

MOJO:
Lees ook:
MOJO: 'Vervelend dat Lady Gaga-fans op station hebben geslapen'

De show vormde het slot van haar The Chromatica Ball-wereldtournee. 'Dit was de grootste tour van mijn leven en ik zal dit moment voor altijd koesteren', schrijft Lady Gaga zondag in een bericht op Instagram waarin ze nogmaals terugblikt op het concert. 'Bedankt voor de bloemen en het gejuich en voor het begrip. Het leven doet ertoe.'

Nederlandse
Lees ook:
Nederlandse Lady Gaga-fans vragen om hulp: hotelkamers te duur

The Chromatica Ball is de zesde concerttour van Lady Gaga en hoorde bij haar nieuwste album Chromatica, dat in 2020 uitkwam.

Barry Paf kon zijn tranen niet in bedwang houden tijdens concert Lady Gaga

02:07