Ga naar de inhoud
Entertainment

Soundos El Ahmadi zet jarige dochter in het zonnetje

Soundos El Ahmadi Beeld © ANP

Soundos El Ahmadi (40) mag in haar handjes knijpen met haar dochter, blijkt uit de post die ze plaatst over haar jarige job. Ze zet haar in het zonnetje en benoemt wat ze allemaal zo bijzonder vindt aan haar kleine meid.

"Ze lijkt op mij voordat de maatschappij mij had verpest"

Soundos' dochtertje is vandaag acht jaar oud geworden. De stand-upcomedian kan het niet geloven. 'Ongelofelijk dat een kindje dat bij de geboorte zo klein was nu zo prachtig groot is.' Ze omschrijft haar dochter als een 'mooi mens'. Ze is volgens haar zowel lief, slim, welbespraakt als grappig. Een vroegere versie van zichzelf, aldus Soundos. 'Ze lijkt op mij voordat de maatschappij mij had verpest', grapt ze. 

Dochter
Lees ook:
Dochter dist zwangere Soundos: 'O, je had het niet tegen mij?'

De comedian is nu een aantal maanden zwanger en kan niet wachten haar dochter 'te zien schitteren als grote zus'. Ook schrijft ze dat ze haar kind dankbaar is voor het feit dat ze haar een 'betere versie' van zichzelf maakt. De momenten samen kan Soundos enorm waarderen: 'Een terrasje pakken, samen uit eten of naar een museum. Alles met jou is een feest. Maar het leukste vind ik in de ochtend je hoofd half in het donker zien wanneer je mij wakker maakt met een dikke glimlach op je gezicht. Ik ben geen ochtendmens, maar met jou wel.'

Dochter
Lees ook:
Dochter Soundos El Ahmadi sleept haar door moeilijke dag heen

Soundos El Ahmadi krijgt eigen serie bij Videoland

00:44