Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze acteurs spelen Johnny Depp en Amber Heard in verfilming rechtszaak

Johnny en Amber Beeld © Getty Images

De veelbesproken smaadzaak van Johnny Depp (59) tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) wordt verfilmd. Volgens Amerikaanse media heet de film 'Hot Take: The Depp/Heard Trial'.

Mark Hapka, vooral bekend van de soap Days of Our Lives, speelt Johnny. De rol van Amber wordt vertolkt door de vrij onbekende actrice Megan Davis. Grace and Frankie-schrijver Sarah Lohman regisseert Hot Take: The Depp/Heard Trial. De opnames zijn al begonnen. Wanneer de film in de bioscoop te zien is, is niet duidelijk.

Mads
Lees ook:
Mads Mikkelsen hint op terugkeer Johnny Depp in Fantastic Beasts

Het proces van de acteur en actrice trok eerder dit jaar veel media-aandacht. De livestream van de rechtszaak in Virginia werd door miljoenen mensen gevolgd.

Johnny had zijn ex aangeklaagd wegens smaad. Dat deed hij naar aanleiding van een opiniestuk dat de actrice in 2018 schreef voor The Washington Post. Daarin schrijft Amber over huiselijk geweld dat ze zou hebben meegemaakt. Ze noemt geen naam, maar volgens de acteur is het duidelijk dat Amber het over hem heeft. De actrice heeft haar ex namelijk vaker beschuldigd van mishandeling, iets wat hij ontkent. Johnny won de zaak in juni, waarop besloten werd dat Amber hem miljoenen aan schadevergoeding moet betalen.

Johnny
Lees ook:
Johnny Depp kruipt na 25 jaar weer in regiestoel