Ga naar de inhoud
Entertainment

Goed nieuws! The Streamers geven extra concert in het GelreDome

The Streamers Beeld © ANP

The Streamers treden volgend jaar een tweede keer op in het GelreDome. Omdat de 30.000 tickets voor de show op 21 oktober vrijdagochtend binnen een uur waren uitverkocht, is een tweede optreden op 20 oktober aangekondigd. De kaartverkoop is al begonnen.

"Het maakt ons trots dat Nederland zo massaal naar The Streamers wil komen kijken"

"Het maakt ons trots dat Nederland zo massaal naar The Streamers wil komen kijken", laat oprichter Guus Meeuwis weten. "Dat dit het gevolg is van al die geweldige livestreams hadden we natuurlijk nooit durven dromen. We gaan er vanavond in Amsterdam een geweldig feest van maken maar kijken stiekem ook al enorm uit naar het vervolg van onze tour in het GelreDome."

Concert
Lees ook:
Concert The Streamers 'vanwege grote vraag' ook live te streamen

De supergroep, ook bestaande uit onder anderen Kraantje Pappie, Suzan & Freek, Nick & Simon en Maan, werd in coronatijd opgericht omdat het toen niet mogelijk was om voor publiek op te treden. The Streamers traden toen digitaal op vanuit Carré, Paleis Noordeinde, de Kuip en de Efteling voor miljoenen kijkers. De artiesten maken vrijdag hun fysieke debuut in een vol Olympisch Stadion in Amsterdam. Daar geeft de groep ook op zaterdag en zondag uitverkochte shows. Het concert van zaterdag is ook te volgen via een livestream.

The
Lees ook:
The Streamers vullen drie keer Olympisch Stadion: 'Totaal overdonderd'

The Streamers onthullen eerste details van live concert

00:57