Ga naar de inhoud
Entertainment

Ruud de Wild op het matje geroepen door Olcay: 'Ze vindt me dik'

Ruud de Wild en Olcay Gulsen Beeld © ANP

Ruud de Wild (53) vertelt in zijn radioprogramma 'De Wild In De Middag' over een discussie met zijn vriendin Olcay Gulsen (42). Zij heeft hem onlangs aangesproken op zijn gewicht. Aan de luisteraars vraagt hij om afvaltips.

"Ik wil niet zo'n uitgezakte oude man zijn"

Ruud probeert het onderwerp voorzichtig aan te snijden, omdat hij al een lange tijd 'bang' is dat hij op het punt in zijn carrière komt dat hij hardop over zijn gewicht moet praten. Toch vertelt hij openhartig over een recent gesprek met Olcay: "Ik kwam uit de douche en toen zei Olcay tegen mij: 'Je moet echt iets gaan doen. Je moet gaan sporten, want je bent echt dik.'" Hoewel Ruuds collega's vinden dat hier niets van waar is, lijkt hij het er zelf wel mee eens te zijn. "Ze heeft wel een punt, hoor, ik heb er in de vakantie zes of zeven kilo aan gezopen." 

Olcay
Lees ook:
Olcay Gulsen doet boekje open over seksleven: 'Laag libido'

Olcay bedenkt al gelijk een plan van aanpak: ze zou iemand kennen die hem kan voorzien van 'afvalpillen'. Ruud probeert alle opties op tafel te leggen en moet ook even denken aan een collega die vet heeft laten wegzuigen uit zijn buik. "Hoe ver mag een man gaan hierin?" vraagt hij zich echter af. Toch besluit de radiomaker dat dat laatste geen optie is, aangezien hij eerder is 'geopereerd in die regio'. Ook afvalpillen slaat hij liever af: "Die vertrouw ik niet." 

Streng diëten heeft volgens Ruud geen zin. "Wat ik zie, eet ik." Omdat hij toch wat kilo's kwijt wil, vraagt hij zijn luisteraars om tips. "Ik wil niet zo'n uitgezakte oude man zijn."

Ruud
Lees ook:
Ruud de Wild houdt Olcay Gulsen voor de gek met (lege) Chanel-tas

Olcay Gulsen hoeft voor Ruud de Wild niet de fashionista uit te hangen

01:58