Ga naar de inhoud
Entertainment

Sunnery James blikt terug op uitvaart schoonvader: 'Heel mooi'

Sunnery James en Doutzen Kroes Beeld © Getty Images

Sunnery James (41) heeft in de radioshow van Frank Dane (41) openhartig gesproken over de uitvaart van de vader van zijn vrouw, Doutzen Kroes (37). De vader van het supermodel komt eind augustus overwacht te overlijden.

"Je kan het niet meteen verwerken"

Als de radio-dj vraagt hoe het met hem gaat, brengt Sunnery het onderwerp zelf te sprake."Het is de laatste weken natuurlijk een beetje gek, want mijn schoonvader is overleden. Dat was best wel heftig", begint hij. "De dynamiek in je gezin is ineens heel raar, want je kinderen beginnen vragen te stellen (…) Je kan het niet meteen verwerken, je bent meer aan het kijken van: hoe werkt dit? Het is allemaal nieuw."

Sunnery vertelt vervolgens dat de uitvaart - die plaatsvindt in een klein gezelschap - 'heel mooi' is geweest, maar ook 'heel verdrietig'. Met Doutzen gaat het steeds beter. "Het was wel even een klap, maar het gaat goed nu", rondt hij het gesprek af.

Vader
Lees ook:
Vader Doutzen en Rens Kroes overleden: 'Plotseling naar het licht'

De vader van de bekende dochters Kroes kampt jaren geleden met een ernstige drank- en drugsverslaving, waarvoor hij zo'n elf jaar geleden wordt opgenomen in een Schotse afkickkliniek. Het management van Doutzen laat destijds weten dat de zussen hun vader steunen en 'een hechte familie' vormen. 

Rens
Lees ook:
Rens Kroes komt na vijf jaar met nieuw kookboek