Ga naar de inhoud
Entertainment

Rachel Hazes feliciteert André met mijlpaal: 'Ontzettend trots op jou'

Rachel Hazes nog altijd in de clinch met Rob Goossens

01:55

Rachel Hazes (52) is zo trots als een pauw op haar zoon André (28). Op Instagram deelt ze een kiekje van een grote taart waar 'één jaar' op staat, vermoedelijk verwijzend naar André's strijd met alcohol en drugs. De exacte reden achter het eenjarig jubileum houdt de mater familias in het midden.

"Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen"

Rachel blikt terug op het afgelopen jaar. 'Veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen', schrijft ze op Instagram. 'Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen.'

Of de taart is aangeschaft om Dré's eerste jaar zonder alcohol en drugs te vieren, laat ze in het midden. Aan RTL Boulevard laat Rachel weten niets kwijt te willen over de feestelijkheden. 

Rachel
Lees ook:
Rachel Hazes gestopt met roken: 'Ik ben trots op mezelf'

Vorig jaar rond deze tijd maakt André Hazes bekend een stapje terug te doen, omdat hij last heeft van een 'emotionele' burn-out. Zijn concertreeksen worden verplaatst en de zanger en zijn toenmalig vriendin Sarah van Soelen vertrekken naar Spanje. De twee zouden volgens geruchten in een afkickkliniek in Alicante zitten, maar dit wordt nooit bevestigd.

Rachel
Kijk ook:
Rachel Hazes blijkt een grote leugenaar: 'Tragisch patroon'

Na een lange mediastilte laat de zanger afgelopen maand eindelijk van zich horen. 'Ik ben professionele hulp gaan zoeken',vertelde hij. Binnenkort is zijn hele verhaal te zien in de Videoland-documentaire Crossroads.

André Hazes zat in donkerste periode uit leven: 'Raakte mezelf kwijt'

03:19