Ga naar de inhoud
Entertainment

Vrouw Jan Dulles deelt bijzonder verhaal achter tattoo voor dochtertje Donna

Jan Dulles en Caroline Mol Beeld © ANP

Jan Dulles (47) en zijn vrouw Caroline Mol dragen hun overleden dochtertje altijd in hun hart met zich mee, maar nu heeft de vrouw van de 3JS-zanger een meer zichtbaar eerbetoon aan haar dochter laten te zetten in de vorm van een tatoeage.

"Niet te geloven, dit moest zo zijn"

Via Instagram laat Caroline weten dat ze de naam van haar dochter al een jaar wil laten tatoeëren, maar er tot voor kort nog niet klaar voor was. Als ze eindelijk de knoop doorhakt kan ze meteen dinsdag terecht omdat er iemand is uitgevallen. En niet zomaar op een dinsdag, maar 13 september: de geboortedag van Donna. ‘Niet te geloven, dit moest zo zijn’, schrijft Caroline bij de post van het eindresultaat.

Jan
Lees ook:
Jan Dulles herdenkt overleden vader: 'Hij is mijn held'

'Toeval bestaat niet', reageert Kim Kötter onder de post. Ook Monique Smit, Kirsten Schilder, Monique Westenberg en Noëlle Somogyi laten weten onder het bericht hoe prachtig het geworden is.

Donna komt te overlijden op 19 december 2020, als ze nog maar drie maanden oud is, aan de gevolgen van complicaties van wat later een scheurtje in haar middenrif blijkt te zijn. In november van dit jaar zijn Jan en Caroline opnieuw ouders geworden van dochtertje Lina.

Aran op babybezoek bij Jan Dulles: 'Positiviteit is terug'

02:11
Vriendin
Lees ook:
Vriendin Jan Dulles: 'Dit jaar wordt het een mooie kerst'