Ga naar de inhoud
Entertainment

Maxime Meiland viert eerste verjaardag dochtertje Vivé

Maxime Meiland en Leroy Beeld © Instagram @leroym_

Precies één jaar geleden maakt Vivé Maxime Meiland (26) voor de tweede keer moeder. Het is vandaag dan ook groot feest in huize Meiland en ook de Instagram-volgers van de realityster krijgen de kans het feestje mee te vieren.

"Wat gaat de tijd toch snel!"

Op de Instagram Stories van Maxime is te zien hoe ze samen met haar oudste dochtertje de jarige Vivé toezingt. "Er is er een jarige, hoera, hoera! Dat kun je wel zien dat is Vivé", zingen ze in koor. Er is geen twijfel over mogelijk dat het kleine meisje flink verwend wordt, ook door haar grote zus. Die heeft een prachtige tekening voor het jarige meisje gemaakt, zo is te zien in een volgend bericht.

Maxime
Lees ook:
Maxime Meiland heeft veel last van bekendheid: 'Beperkt me'

Vivé is het tweede dochtertje van Maxime en het eerste kind voor Leroy, met wie de Meiland-telg onlangs in het huwelijksbootje is gestapt. Ze kennen elkaar van de de opnames van Chateau Meiland, waar Leroy dan als cameraman werkt. 

Video: Het intieme sprookjeshuwelijk van Maxime Meiland en Leroy

06:44
Meilandjes
Lees ook:
Meilandjes vieren feest: Claire en Vivé mogen weer in beeld

Hij deelt op zijn Instagram een reeks kiekjes van het meisje met daarbij de tekst: 'Wat gaat de tijd toch snel!'. Maxime heeft uit een eerdere relatie al een dochtertje van vier jaar, Claire.