Ga naar de inhoud
Entertainment

Fred van Leer doet verbazingwekkende onthulling in I Can See Your Voice

I Can See Your Voice Beeld © I Can See Your Voice/RTL

De Netflix-serie 'Undercover' heeft talloze fans, maar Fred van Leer (45) is er daar niet een van. De Rotterdammer heeft zelfs nog nooit een aflevering gezien van de hitshow en heeft dan ook geen idee wie Tom Waes (53), een van de hoofdrolspelers, is. Zo onthult hij woensdagavond in een nieuwe aflevering van 'I Can See Your Voice'.

"Nog nooit gezien"

Jamai Loman is gastpanellid in de derde aflevering van I Can See Your Voice en moet erachter zien te komen wie van de kandidaten kan zingen en wie het panel om de tuin leidt. Zijn duet 'Cold Heart' zingt de Idols-winnaar het liefst met iemand met een mooie zangstem. Spelkandidaat Ysabel van 32 wil ook dolgraag dat Jamai een prachtig duet zingt aan het einde van de avond, want alleen dan wint ze 7500 euro, dat ze wil gebruiken om een sauna te bouwen. Daarom gaat Jamai extra hard zijn best doen en letten op hoe de deelnemers hun adlibs doen. Of dat hem gaat helpen is nog maar de vraag. "Ik heb het al zo vaak mee zitten spelen vanaf de bank en dat zat ik er ook naast", lacht hij in het begin van de aflevering.

Marieke
Lees ook:
Marieke en Fred buitenspel gezet door schoonzusjes Trijntje en Edsilia in I Can See Your Voice

Gelukkig staat Jamai er niet alleen voor, maar krijgt hij hulp van Fred van Leer, Edsilia Rombley en Marieke Elsinga. Laatstgenoemde verklapt in de aflevering van woensdagavond na een optreden van de 'Boerin', dat ze wel graag in een hooibal zou willen liggen met Tom Waes. "Maar ik krijg een baby met mijn allerliefste vriend", verduidelijkt Marieke toch maar voor de zekerheid.

Ondertussen kan Fred alleen maar moeilijk kijken. Die heeft namelijk geen idee wie de beste man is. "Moet ik hem kennen?" vraagt hij zich hardop af. Als Marieke hem een handje helpt en vertelt dat de acteur bekend is van Undercover, gaat er bij de stylist nog altijd geen belletje rinkelen. "Nog nooit gezien", verklaart hij simpel.

I
Lees ook:
I Can See Your Voice terug met nieuw spelelement

I Can See Your Voice is tegenwoordig op woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland. 

Ontknoping: Zorgen Jamai Loman en Queen of r&b voor geweldig duet?

03:28