Ga naar de inhoud
Entertainment

Voice-over Frank Lammers haalt mishandelingszaak Peter Gillis aan

Frank Lammers en Peter Gillis Beeld © ANP

Kijkers van 'Massa is Kassa' kunnen het voice-overcommentaar van Frank Lammers (50) gisteravond wel waarderen. In het programma komt de mishandelingszaak tussen Peter Gillis (60) en zijn vriendin Nicol Kremers (32) niet aan bod, maar toch weet Frank zo nu en dan een sneer uit te delen.

"Vraag me af of de familie inspraak heeft in het commentaar"

Tijdens de uitzending zijn de kijkers getuige van een meningsverschil tussen Peter en Nicol. Terwijl Nicol tijdens een barbecue aangeeft geen zin te hebben in haar moeders tomatensoep, probeert Peter toch aan te dringen. "Nicol, pak een soepje. Dat heeft je moeder allemaal gemaakt." Na meerdere keren doordrammen, besluit Nicol van zich af te bijten: "Als je nou niet ophoudt over die soep, dan steek ik zo de vork in je neus."

Frank reageert als voice-over volgens de kijkers op 'hilarische' wijze op de scène. "Was die barbecue soms eind mei?" vraagt de acteur zich af. Hiermee verwijst Frank naar de misbruikzaak die in mei heeft plaatsgevonden. Peter zou toen zijn vriendin hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

Ex-schoonbroer
Kijk ook:
Ex-schoonbroer van Nicol bevestigt mishandeling door Peter Gillis

Op Twitter laten de kijkers na de sneer van Frank van zich horen. 'Heerlijk hoe Frank Lammers de spot met ze aan het drijven is! Die man is geweldig met voice-over', schrijft een kijker. Iiemand anders is het hiermee eens: 'Lammers sluit 'm weer briljant af.' Ook vindt een kijker dat Frank het 'leukste' is aan het programma. Toch vragen sommigen zich af of de familie Gillis zelf ook kan lachen om de voice-over. 'Vraag me af of de familie inspraak heeft in het commentaar.'

Kijkers
Lees ook:
Kijkers hekelen tv-comeback Peter Gillis: 'Beloon hem niet'

De Massa is Kassa-ster ligt overigens niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. Je ziet het in onderstaande video.

Peter Gillis ziet rechtszaak met vertrouwen tegemoet

00:44

Massa is Kassa zie je elke dinsdag om 20.30 uur bij SBS6 en kijk je hier terug.