Ga naar de inhoud
Entertainment

Hier kijk jij vanavond live (en gratis) naar The Streamers

The Streamers Beeld © ANP

Misgegrepen bij de kaartjes van de concerten van The Streamers? Dan is er goed nieuws: het optreden dat vanavond plaatsvindt, is ook live vanuit je huiskamer te volgen. En nog wel gratis en voor niks ook.

The Streamers staan op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 september met hun uitverkochte concerten in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De vraag naar kaarten is zo groot dat de gelegenheidsband besluit om opnieuw een livestream aan te bieden van hun concert. Via deze link kun jij jouw gratis kaart bestellen. Je ontvangt daarna een link naar de livestream die om 20.00 uur start. Voorafgaand aan het concert kun je een documentaire over de groep zien, die begint om 18.30 uur.

Hoewel het gratis is om de stream te volgen, kun je wel een kleine bijdrage achterlaten in de fooienpot. Van dit geld wordt de livestream betaald en wat er over is, gaat naar het Emma Kinderziekenhuis.

Guus
Zie ook:
Guus Meeuwis deelt intieme details over Portugese bruiloft

Gelegenheidsband The Streamers is in coronatijd in het leven geroepen en bestaat uit onder anderen Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan, Suzan & Freek en Miss Montreal. De artiesten zijn het thuis stilzitten vorig jaar helemaal zat en besluiten de fans op 20 maart 2021 te trakteren op een gratis livestreamconcert vanuit Carré. Dit bevalt zo goed, dat The Streamers het kunstje op 27 april nog eens herhalen maar dan vanaf Paleis Noordeinde. Daarna volgt nog een concert in de Kuip en een in de Efteling. Nu is het tijd voor hun eerste concert mét livepubliek.

Vriendschap
Zie ook:
Vriendschap Nick & Simon over volgens Aran: 'Niet door een deur'

Wie ook onderdeel zijn van groep, zijn Nick en Simon. Wij spraken het bijna-gebroken-duo onlangs bij het persmoment van The Streamers en moesten toch even vragen naar het interview in Jinek.

Nick verklaart boze blik bij Jinek: 'Was heel gespannen'

02:47