Ga naar de inhoud
Entertainment

Chantal Janzen reageert op 'vreemdgaan' man Marco

Chantal Janzen Beeld © ANP

Chantal Janzen (43) vormt alweer een paar jaar een modern family met haar man Marco hun twee kinderen en drie bonuskinderen. Maar achter de schermen zou er van alles rommelen. De presentatrice reageert in de editorial van het nieuwe nummer van haar tijdschrift '&C' nu op de geruchten dat haar man vreemd zou gaan.

"De stress en het negatieve gezeik heb je dan al gevoeld en raak je niet zomaar kwijt"

Chantal opent het stuk door te vertellen dat ze een tijdje terug tijdens een opnamedag een berichtje krijgt van haar man dat hij leest dat hij vreemdgaat. Althans, dat beweert een juicekanaal. Het RTL-gezicht laat zich niet kennen, want ooit geeft Mies Bouwman haar de tip om te wennen aan alle 'vuile praat' en het 'over je schouder te gooien'.

Maar volgens Chantal is het niet zo makkelijk om geruchten als overspel zomaar los te laten. Hoewel er binnen de vriendenkring om wordt gelachen en vrienden selfies maken bij het desbetreffende hotel waar haar man Marco 'het' zou doen, vindt ze het niet bepaald een dijenkletser. De presentatrice schrijft het namelijk lastig te vinden dat ook haar kinderen en ouders het 'nieuws' lezen. Al moet je er volgens haar niet al te lang bij stilstaan, want je als bekende Nederlander veilig wanen in deze nieuwe wereld van roddel en achterklap over sterren is volgens haar maar 'naïef'.

Chantal
Lees ook:
Chantal Janzen 'at zich de pleuris' tijdens bevalling

Chantal schrijft: 'Iedereen kan tegenwoordig nou eenmaal iets over je beweren en brengen. Of het nou waar is of niet. Er wordt natuurlijk ook veel gebracht wat waar is.' Als voorbeeld neemt ze de geruchten over The Voice op de juicekanalen, ver voordat de BOOS-video het licht ziet. Maar ook al is het waar dat iemand vreemdgaat of te veel drinkt, daar heeft een buitenstaander volgens de presentatrice niets mee te maken.

'Het lijkt wel een vorm van ramptoerisme', aldus Chantal. 'Iedereen kan alles maar over je zeggen, beweren en onthullen. Is dat klote? Meer dan. Zeker als je ziet hoeveel pijn, verdriet en angst het reeds bij sommigen heeft opgeleverd. (…) De stress en het negatieve gezeik heb je dan al gevoeld en raak je niet zomaar kwijt.'

Chantal
Lees ook:
Chantal Janzen geen fan van reclameslogan provincie Limburg

Zolang we massaal blijven genieten van juice, blijven de kanalen volgens Chantal bestaan: 'Al hoop ik dat het brengen van écht vreselijke berichten nooit zo erg gaat zijn dat iemand hierdoor het leven niet meer ziet zitten. Ik blijf en wil geloven dat deze contentmakers nooit zóver zullen gaan.'

Het hele stuk van Chantal lees je in de nieuwe &C. Volgende maand gaat ook Linda de Mol met de billen bloot in haar blad. De presentatrice zal eind deze maand weer op de cover van haar tijdschrift LINDA. te zien zijn.

Rob onder indruk van comeback Linda: 'Fantastisch gedaan'

04:13