Ga naar de inhoud
Entertainment

Kinderen Patrick Dempsey schrokken van zijn platinablonde coupe

Patrick Dempsey Beeld © Getty Images

Patrick Dempsey (56) verschijnt afgelopen weekend met een platinablonde coupe op Disney-beurs D23. Fans raken niet uitgepraat over het oogverblindende kapsel, waar de acteur de reden achter vertelt.

We kennen dokter McDreamy eigenlijk alleen met donker haar, met hier en daar wat grijs. De platinablonde coupe die hij nu heeft is dan ook wel even wennen. Of die blijvend is? Misschien wel, maar in principe is het alleen voor een filmrol, vertelt de acteur aan Entertainment Tonight. Hij zit namelijk middenin de opnames van de film Ferrari, over het leven van de Italiaanse autocoureur Enzo Ferrari. Patrick speelt autocoureur Piero Taruffi, die spierwit haar had.

'Ellen
Lees ook:
'Ellen Pompeo kreeg zwijggeld voor gemeen gedrag Patrick Dempsey'

Wat ze er thuis van vinden? "Mijn kinderen schrokken ervan", vertelt Patrick. "Mijn ene zoon vindt het eigenlijk wel leuk, mijn andere zoon niet." En wat misschien de doorslag geeft om van zijn platinablonde coupe een blijvertje te maken: "Mijn vrouw vindt het ook leuk, dus het is prima. Het is fijn om een beetje verandering te hebben."

Vrouw Jillian zet op Instagram haar 'platinum-gekapte' man in de spotlights:

Patrick
Lees ook:
Patrick Dempsey vindt terugkeer in Grey's Anatomy heerlijk

In Disenchanted, het vervolg op de fantasyfilm Enchanted uit 2007, heeft Patrick gewoon zijn oude vertrouwde haarkleur. De film speelt zich 15 jaar later af. Giselle (Amy Adams) en Robert (Patrick Dempsey) verhuizen met hun kinderen uit New York naar de rustige buitenwijken. Daar krijgen ze alleen niet het sprookjesleven waar ze op hopen...  

Dit is de eerste trailer van Disenchanted