Ga naar de inhoud
Entertainment

Videoland kondigt Mocro Maffia-film aan over Tatta

Mocro Maffia Beeld © Videoland

De 'Mocro Maffia'-franchise wordt binnenkort uitgebreid. Het populaire personage Tatta, gespeeld door Robert de Hoog (33), krijgt een eigen speelfilm bij Videoland. Dat kondigt de streamingdienst vanmiddag aan.

"Ik kan vertellen dat ik een uitstapje ga maken met Mocro Maffia, want er komt een film rondom mijn personage Tatta!”

Dat Videoland ambities heeft op het gebied van Nederlands drama is niet nieuw. Inmiddels telt het platform al 35 drama Originals en de lijst blijft nog even groeien. Abonnees kunnen zich verheugen op een rijk aanbod van series en films waaronder de Videoland Academy films, Moedermaffia, Sleepers, Judas II: Dagboek van een Getuige en de nieuw aangekondigde titel Incognito. Ook duikt de streamingsdienst dieper in het leven van personage Tatta, bekend uit de hitserie Mocro Maffia. 

"Ik kan vertellen dat ik een uitstapje ga maken met Mocro Maffia, want er komt een film rondom mijn personage Tatta!”, onthult acteur Robert de Hoog, die zojuist een exclusieve deal heeft gesloten met Videoland.

Videoland-serie
Lees ook:
Videoland-serie Sleepers krijgt nu al een tweede seizoen

"Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijven onderscheiden. Dat doen we met grote Nederlandse verhalen waar Nederland niet over uitgepraat raakt. Maar we verbinden ook Nederlands talent aan Videoland. Zowel voor de schermen, als achter de schermen", aldus Ellen van den Berghe, Hoofd Content Videoland.

"Een belangrijk deel van Videoland, om verhalen van het Nederland van nu en van de toekomst te kunnen blijven vertellen. Van nieuw talent in onze Videoland Academy tot gevestigd talent in onze exclusieve talentdeals. En we zijn altijd op zoek. Op zoek naar verhalen uit de maatschappij, die je verwonderen, waar je iets van vindt, kortom verhalen die bij Videoland passen."

Makers
Bekijk ook:
Makers Mocro Maffia komen met nieuwe serie: bekijk hier de trailer

De film Mocro Maffia: Tatta is in 2023 te zien. Ook komt er volgend jaar een nieuw, vijfde, seizoen van Mocro Maffia aan.

Mocro Maffia-fans opgelet: het vijfde seizoen komt in 2023 uit

00:25