Ga naar de inhoud
Entertainment

Fajah Lourens wordt voor het eerst oma: 'Supertrots en dankbaar'

Fajah Lourens Beeld © ANP

Je zou het misschien niet direct verwachten, maar het is toch echt zo: Fajah Lourens (41) wordt binnenkort oma. Vol trots deelt ze het grote nieuws met haar volgers op Instagram.

"Onze lieve, slimme, kleine, grote, geweldige meid wordt mama"

Fajahs 22-jarige dochter Irem Lourens is in verwachting en de fitnessgoeroe schreeuwt het nu van de daken. 'Ik mag jullie met heel veel trots vertellen dat onze lieve, slimme, kleine, grote, geweldige meid mama wordt', schrijft ze onder een foto van de echo. Samen met haar vriend Ruben verwacht Irem haar eerste kind. Fajah heeft er alle vertrouwen in: 'Ik weet zeker dat jullie het geweldig gaan doen.' Ook schrijft ze dat ze 'supertrots' en 'dankbaar' is dat ze oma mag worden.

Fajah
Lees ook:
Fajah Lourens onder het mes: 'Alles komt altijd goed'

Ook haar dochter deelt het nieuws met haar eigen volgers. Zo schrijft ze over haar vriend: 'Van mijn allereerste vriendje naar nu elf jaar later - met wat pitstops - samen een gezin.' Het lijkt erop dat de baby al flink aan het schoppen is, want hun kindje krijgt de bijnaam 'mini-acrobaatje'. 'Mijn hart is nu al zo vol', sluit ze af. Naast een kiekje van de echo deelt Irem ook een video van een magisch moment bij de verloskundige. Hierop is te zien dat hun kindje - net als oma Fajah - erg van bewegen houdt. 

Wanneer Irem is uitgerekend is nog niet bekend. Ook het geslacht van het kindje is nog niet gedeeld. 

Fajah
Lees ook:
Fajah Lourens blij met borstverkleining: 'Voel me vrouwelijk zonder'

Wie ook niet kunnen wachten om opa en oma te worden zijn Frans Bauer en zijn vrouw Mariska:

Frans Bauer: 'Wie weet komen er binnenkort kleinkinderen'

02:35