Entertainment

Nikkie de Jager op sneakers richting het altaar

08 september 2022 22:55
Nikkie de Jager Beeld © ANP

Nikkie de Jager (28) stapt afgelopen dinsdag na een aantal jaar verloofd te zijn geweest dan toch eindelijk in het huwelijksbootje met haar 'Mister Tutorials'. De YouTube-ster deelt woensdagavond al een glimp van haar droomhuwelijk en laat nu via Instagram ook haar jurk zien.

Geen hakken, maar witte sneakers voor Nikkie - die ook wel bekend staat als Nikkie Tutorials. Eerder liet de influencer al weten dat haar jurk van ViKtor & Rolf is. De influencer belooft in de post tevens volgende week in een video meer details te delen over de mooiste dag van haar leven.

Nikkie en haar kersverse man Dylan hadden al heel lang trouwplannen. Hij vroeg zijn vriendin in 2019 ten huwelijk. Vanwege de coronacrisis besloten de twee hun bruiloft uit te stellen. 

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Nikkie de Jager deelt glimp van haar droomhuwelijk

Begin augustus vierden de twee al hun vrijgezellenfeest. Onder anderen Ellie Lust, Patrick Martens en Jeroen Kijk in de Vegte waren erbij. Zij deden in 2020 allemaal mee aan het jubileumseizoen van Wie is de Mol?, dat werd gewonnen door Nikkie. Ook Davina Michelle was uitgenodigd en zong het kersverse paar ook nog eens toe. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nikkie de Jager getrouwd met vriend Dylan: 'Mr. & Mrs. Tutorials'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore