Ga naar de inhoud
Entertainment

Harry Styles zoent er lustig op los met mannelijke tegenspeler in trailer My Policeman

My Policeman Beeld © Prime Video

Nadat eerder al de trailer van 'Don't Worry Darling' met Harry Styles in de hoofdrol viral gaat, weet de 28-jarige zanger ook nu weer de tongen los te maken - en dan hebben we het nog niet eens over alles wat er in Venetië is gebeurd. In zijn nieuwe film 'My Policeman' zoent Harry er flink op los met zijn tegenspeler. 

My Policeman is een verfilming van de gelijknamige lhbti-roman van auteur Bethan Roberts uit 2012. In het boek, dat zich in de jaren vijftig in Brighton afspeelt, wordt Marion (Emma Corrin) bij hun eerste ontmoeting smoorverliefd op agent Tom (Harry Styles). Alleen Tom is verliefd op museumcurator Patrick (David Dawson). Hij moet de keuze maken tussen een veilig huwelijk met de verliefde Marion of voor een homoseksuele relatie met zijn grote liefde, dat in die tijd niet werd geaccepteerd.

Harry
Lees ook:
Harry Styles grapt over spuuggeruchten acteur Chris Pine

In de film zit ook een naaktscène, de eerste voor de zingende acteur. Vooraf was het voor Harry belangrijk dat er genoeg vertrouwen was om die scènes te spelen, vertelt hij onlangs in een interview met de Amerikaanse radiopresentator Howard Stern.

"Het voelde heel kwetsbaar. Ik had nog nooit iemand voor de camera gekust en het voelde alsnog ik op de een of andere manier een deel van mezelf weggaf", aldus Harry. Volledig naakt hoefde hij overigens niet te gaan, onthult hij. "Er zit geen 'peen' in de uiteindelijke montage. Er zijn alleen billen te zien."

Helaas:
Lees ook:
Helaas: geen derde Harry Styles show in Nederland

Harry vertelt ook dat er vooraf duidelijk afspraken waren gemaakt over de hoeveelheid naakt die er in de film te zien zou zijn en dat zijn penis 'van mij zou blijven'. "Ik denk dat vertrouwen hierbij heel belangrijk is. Dat het goed is om erover te praten met alle betrokkenen. Dat je onthoudt dat het belangrijkste op zo'n moment de twee mensen zijn die het moeten doen."

De Brit schittert niet alleen op het witte doek, maar ook in de hitlijsten. Harry scoort hit na hit - en dat hadden we kunnen zien aankomen, want het jonge popicoon barst al jaren van het talent.

Zo begon de imposante carrière van Harry Styles

02:22
Harry
Lees ook:
Harry Styles onderzoekt emoties tijdens therapie: 'Ga er diep op in'

My Policeman is vanaf 21 oktober te zien in geselecteerde theaters en vanaf 4 november bij Prime Video.