Ga naar de inhoud
Entertainment

Dít is de huidige tussenstand van de Gouden Televizier-Ring

Martien Meiland met zijn Gouden Televizier-Ring Beeld © ANP

De organisatie van de verkiezing van de Gouden Televizier-Ring heeft een maand voor de uitreiking de tussenstand bekendgemaakt. De programma's 'Boerderij Van Dorst' (BNNVARA), 'De Bevers' (RTL5), 'Dwars door de Lage Landen' (VPRO), 'Een Huis Vol' (KRO-NCRV), 'Even tot Hier' (BNNVARA), 'Heel Holland Bakt' (Omroep MAX) en 'Jachtseizoen' (SBS6) hebben tot nu toe van de 25 genomineerden de meeste stemmen gekregen.

De zeven presentatoren die tot dusver de meeste kans maken op de Televizier-Ster zijn André van Duin, Chantal Janzen, Hélène Hendriks, Jeroen Woe & Niels van der Laan, Marieke Elsinga, Raven van Dorst en Tim Hofman. Deze categorie is voor het eerst genderneutraal. Bij de ster werd voorheen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen.

Stembus
Lees ook:
Stembus is geopend: wie mag van jou een Televizier-Ring winnen?

Het is nog geen gelopen race, want mensen kunnen nog tot 14 september 08.00 uur stemmen via de website van Televizier. Later wordt bekend welke drie namen er per categorie zijn overgebleven en meedingen naar een prijs. De 57e uitreiking van de Gouden Televizier-Ring is op 6 oktober.

Televizier
Lees ook:
Televizier volgt mishandelingszaak Peter Gillis op de voet

John de Bever maakt deal: tattoo Johan Derksen bij winst Gouden Televizier-Ring

00:25