Ga naar de inhoud
Entertainment

Waylon krijgt koudwatervrees en ziet af van optreden Jinek

Waylon Beeld © ANP

Na het spraakmakende interview met Nick Schilder (38) en Simon Keizer (38), zou Eva Jinek (44) binnenkort weer een opzienbarende gast in haar talkshow verwelkomen: Waylon (42). Met de nadruk op zou. De redactie van het programma en de zanger hebben samen besloten om van het gesprek af te zien, zo laat de redactie van 'Jinek' in een statement weten aan RTL Boulevard.

"Wij wensen hem uiteraard het allerbeste en hopen Waylon snel weer te zien"

De redactie van het programma laat weten: 'In goed overleg met het management van Waylon is besloten het optreden bij Jinek in de uitzending van 14 september niet door te laten gaan. Er is vanuit de (show)media - vooraf - zoveel inhoud aan dit gesprek gegeven, dat beide partijen daar nu van afzien.' Het statement wordt afgesloten met: 'Wij wensen hem uiteraard het allerbeste en hopen Waylon snel weer te zien aan tafel bij Eva.'

Waylon
Lees ook:
Waylon en Bibi genieten van familievakantie na bewogen maanden

Waylon zou in Jinek aanschuiven om het over zijn nieuwe muziek te hebben, maar natuurlijk zou er ook gevraagd worden naar zijn scheve schaats(en). Deze zomer is Nederland te klein als duidelijk wordt dat Waylon zijn destijds zwangere vriendin Bibi Breijman heeft bedrogen. Niet alleen Waylon, maar ook Bibi krijgt te maken met verschrikkelijke verwensingen. De influencer deelt even later een video waarin ze dieper op de kwestie ingaat.

Waylon
Lees ook:
Waylon deelt nieuwe gezinsfoto: 'Wees er maar zuinig op'

Waar Bibi aangeeft dat ze door een hel is gegaan, geeft Waylon een paar weken eerder bij ons aan dat het allemaal koek en ei is in hun huishouden. Hij heeft het zelfs over een vakantie naar Scandinavië. Je ziet het in onderstaande video.

Waylon voor het eerst op camera over gezinssituatie na vreemdgaan

00:40