Ga naar de inhoud
Entertainment

Marieke en Fred buitenspel gezet door schoonzusjes Trijntje en Edsilia in I Can See Your Voice

I Can See Your Voice Beeld © I Can See Your Voice

Ze draait al een aantal seizoenen van 'I Can See Your Voice' mee, maar toch heeft Edsilia Rombley (44) nog steeds niet helemaal door hoe het programma werkt. Iets waar ze door Carlo Boszhard (53) regelmatig mee wordt gepest. Woensdagavond helpt goede vriendin en schoonzus Trijntje Oosterhuis (49) haar daarom een handje mee - al 'trekt ze zich niets aan' van haar schoonzus.

Dat vertelt de Total Touch-zangeres als Carlo naar haar tactiek vraagt. Vervolgens polst hij of Trijntje wel eens naar het programma kijkt en denkt: hoe is het mogelijk dat Edsilia er niets van bakt? "Elke keer", antwoordt ze eerlijk hierop. "Dan denk ik: Ed, hoe kan je dat nou niet hebben gehoord?" Maar Edsilia heeft goede hoop. "Vandaag ben ik on fire", verzekert ze iedereen.

I
Lees ook:
I Can See Your Voice terug met nieuw spelelement

Woensdagavond speelt de 22-jarige student Nina voor een eigen atelier. "Ik woon nog bij mijn ouders en die worden helemaal gek van mijn rotzooi", verklaart ze. Om het geldbedrag te winnen hoeft de student alleen maar de gouden keeltjes van de valse kraaien te onderscheiden. Klinkt makkelijk, maar Edsilia weet uit eigen ervaring dat dat niet zo is - al helemaal als je de kandidaten amper ziet. Iedereen moet dan ook lachen als de zangeres de 'Schnabbelkoning' aanziet voor Jeroen van der Boom. "Je moet echt een bril, hoor", giert Fred van Leer het uit. "Jij moet een groothoeklens hebben!"

Fred
Lees ook:
Fred trekt van Leer in ICSYV: 'Je hebt het verpest voor mij'

Voor Edsilia is het dan ook fijn dat haar schoonzus naast haar zit, om alles nauwlettend in de gaten te noemen. En de twee, die Carlo 'de gezusters hamster' noemt, zijn het constant met elkaar eens. "Alles is nu we", reageert Marieke Elsinga. "Wij doen niet meer mee", vult Fred aan terwijl de schoonzusjes eigenhandig bepalen wie er uit het spel moet.

I Can See Your Voice is tegenwoordig op woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland. 

 

Trijntje Oosterhuis vol ongeloof door stem Fitmom

02:23