Ga naar de inhoud
Entertainment

Thomas van der Vlugt zet tanden na Bachelor in nieuw reisprogramma

Thomas van der Vlugt in De Bachelor Beeld © Videoland

Thomas van der Vlugt (30) gaat voor een nieuwe serie op StukTV op reis door India. In de wekelijkse serie wil de YouTuber ver blijven van toeristische trekpleisters. De eerste aflevering van 'Dwars Door India' is woensdag te zien op het YouTube-kanaal van StukTV.

"Iedere dag was compleet anders, want tijdens onze reis veranderde de cultuur en het landschap continu"

De Taj Mahal, Bollywood en religieuze rituelen laat Thomas in zijn serie voor wat ze zijn. In plaats daarvan zoekt de 30-jarige presentator naar minder bekende kanten van India. In de eerste aflevering legt hij een deel van een ultrarun op de kilometers hoge bergpas Khardung La af.

In andere afleveringen trekt hij onder meer door een woestijn op een kameel en gaat hij op date met een Indiase prinses. Halverwege de reis sluit StukTV-collega Stefan Jurriëns bij hem aan.

Thomas
Lees ook:
Thomas van der Vlugt openhartig over paniekaanvallen: 'Was diep ongelukkig'

"Het idee achter het programma is ontstaan omdat ik nieuwe plekken wilde ontdekken en kijkers wilde inspireren om niet naar de toeristische plekken te gaan", zegt Thomas. "Ik heb al heel veel van de wereld mogen zien en ontdekken, maar India is andere koek: het is er gekkenhuis, chaos! Iedere dag was compleet anders, want tijdens onze reis veranderde de cultuur en het landschap continu."

Thomas
Lees ook:
Thomas van der Vlugt poedelnaakt voor Chantal Janzen: 'Even spannend hoor'