Ga naar de inhoud
Entertainment

Dit is de reden waarom Roos Reedijk tóch 'ja' zei tegen Kopen zonder Kijken

Roos Reedijk Beeld © EditieNL

Roos Reedijk (47) is inmiddels een bekend gezicht in 'Kopen zonder Kijken'. We kennen haar door haar expliciete smaak bij het inrichten van de huizen van de kandidaten, maar uiteraard óók van haar stem. Toch heeft ze niet meteen van haar passie haar beroep gemaakt, maar zijn de huiseigenaren nu maar wat blij dat ze stylist is in het woonprogramma.

"Misschien heeft het zo moeten zijn"

In de Beau Monde vertelt Roos namelijk dat ze in principe eerst helemaal niet zo'n trek had om mee te werken aan Kopen zonder Kijken. "Ik werd in 2019 benaderd of ik als stylist aan het programma wilde meewerken, waar ik in eerste instantie nee op zei, omdat ik niet per se op tv wilde", legt Roos uit.

Gelukkig, en toevallig, werkte Roos toen tegelijkertijd aan een programma met Bob Sikkes, die als makelaar te zien is in het tv-programma. "En dat was zo leuk dat ik dacht: misschien heeft het zo moeten zijn."

Roos
lees ook:
Roos Reedijk is fan van color blocking in huis: 'Gewoon doen'

Voordat Roos haar eigen interieurbedrijf RR Interior opricht, werkt ze eerst als stewardess. Daarna is ze ook nog zeventien jaar lang salesmedewerker in de modebranche, terwijl haar passie bij styling ligt. Daar wil ze in eerste instantie ook haar brood mee verdienen, maar dat raadt haar vader haar af. Inmiddels werkt Roos al vijf jaar als interieurontwerper.

In de RTL Boulevard Reality Podcast is Roos te gast, samen met collega Bob. Daarin spreken zij over het reilen en zeilen achter de schermen bij Kopen zonder Kijken. Het hele gesprek luister je hieronder terug.

Roos
lees ook:
Roos Reedijk onthult geheim achter KzK-stylingbudget