Ga naar de inhoud
Entertainment

Chantal Janzen 'at zich de pleuris' tijdens bevalling

Chantal Janzen Beeld © ANP

Chantal Janzen (43) doet in de nieuwe '&C' Oh Baby-editie een boekje open over haar bevalling. En wat blijkt? Ze had vooral heel veel honger. En daarna was ze vooral heel moe.

"Niet slapen is echt het ergste wat er is"

Chantal geeft tips aan aanstaande moeders om mee te nemen naar het ziekenhuis wanneer ze op het punt staan te bevallen. "Voor in de vluchtkoffer: schone T-shirts en vooral veel eten. Snacks. Ik at me de pleuris daar. Voor, na en tijdens de bevalling", zegt ze in het blad.

Chantal
Lees ook:
Chantal Janzen doet geen oog dicht op vakantieadres

De periode na de bevalling van haar oudste zoon James staat niet zozeer in het teken van honger, maar vooral van moeheid. In haar editorial schrijft Chantal: 'Niet slapen is echt het ergste wat er is. We hebben zo ontzettend lang slecht geslapen toen James klein was.' Dat is dan ook de reden dat het erg lang duurt voor ze samen met haar man Marco aan een tweede begint. 'We ­waren jarenlang kapót.'

Chantal
Lees ook:
Chantal Janzen met zoon Bobby naar eerste hulp

Met Bobby gaat het echter veel beter - tot het moment dat ze thuiskomen van een vakantie op de Malediven. 'Dat lieve jongetje dat altijd zo makkelijk in slaap viel, was veranderd in een baby die zo vaak wakker werd ‘s nachts. Ik heb liters foundation en camouflagestick op mijn gare hoofd moeten smeren om maar een beetje fatsoenlijk op tv te verschijnen.'

Over tv gesproken. Chantal is tegenwoordig te zien in het nieuwe televisieprogramma Fout maar Goud. In de video hieronder zie je daar meer over. 

Chantal Janzen deelt eerste details van gloednieuwe programma Fout Maar Goud

00:37