Ga naar de inhoud
Entertainment

Ali B duikt studio in: plant hij zijn comeback na TVOH-schandaal?

Beelden hinten op mogelijke comeback van Ali B

00:51

Het heeft er alle schijn van dat Ali B (40) langzaam maar zeker zijn comeback aan het plannen is na de beruchte 'BOOS'-aflevering rondom 'The Voice of Holland', waarin verschillende vrouwen hem beschuldigen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De rapper besluit zijn werkzaamheden na de spraakmakende uitzending naast zich neer te leggen tot er meer duidelijkheid komt vanuit het OM, maar is inmiddels weer in de studio te vinden.

"Er is niets concreets qua release"

Op de Instagram Stories van Brownie Dutch, collega en vriend van Ali, is te zien dat de voormalige Voice-coach in een studio staat te rappen. Dat lijkt erop te wijzen dat hij bezig is met het maken van nieuwe muziek. Inmiddels zijn de beelden verwijderd. 

'Ali is nooit gestopt met muziek maken', laat zijn manager en vrouw Breghje Kommers desgevraagd aan RTL Boulevard weten. 'Er is niets concreets qua release. Maar muziek maken is onderdeel van zijn DNA. De post van Brownie was spontaan, Ali was er niet van op de hoogte.'

Tim
Lees ook:
Tim Hofman sluit derde BOOS-aflevering over The Voice niet uit

De vraag is wanneer Ali zelf weer van zich zal laten horen; op zijn eigen social media-kanalen is het angstvallig stil. Afgelopen maart liet hij nog even van zich horen vanuit Dubai, waar hij toen een aantal maanden verbleef na het schandaal dat de BOOS-aflevering blootlegde. Ali deelde toen kiekjes van een expositie die hij bezocht.

Famke
Lees ook:
Famke Louise: 'Nooit iets voorgevallen tussen Ali B en mij'

'Meer slachtoffers Ali B staan op het punt met de politie te praten'

11:42

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore