Ga naar de inhoud
Entertainment

Harry Styles zoent met de ene co-ster en tuft op een ander

Harry Styles Beeld © ANP

Harry Styles (28) heeft maandagavond gezoend met Nick Kroll (44) op het filmfestival van Venetië. Nadat de film 'Don't Worry Darling', waar zowel Harry als Nick in spelen, was afgelopen, pakte de Britse popster zijn collega op de mond. Dat deed hij tijdens de staande ovatie die het publiek gaf na afloop van de film.

Beelden van de kus gaan rond via social media. Harry en Nick geven elkaar niet alleen een kus, ze lachen ook samen en omhelzen elkaar. Nick deelt de beelden ook op zijn eigen Instagram-profiel, samen met een reeks foto's van de avond.

Helaas:
Lees ook:
Helaas: geen derde Harry Styles show in Nederland

Een andere co-ster kreeg ook wat speeksel van Harry, maar op een andere plek. Op TikTok gaan beelden rond van een moment waarop de zanger-slash-acteur lijkt te spugen op Chris Pine. Wanneer Harry komt aanlopen bij zijn zitplek, naast Chris, lijk je hem te zien tuffen. Hoewel er geen duidelijk spuug te zien is, zie je Chris wel verbouwereerd kijken naar de plek waar het speeksel terecht lijkt te zijn gekomen. Oordeel zelf, de beelden staan hieronder. 

Harry
Lees ook:
Harry Styles onderzoekt emoties tijdens therapie: 'Ga er diep op in'

Don't Warry Darling is een psychologische thriller, geregisseerd door Olivia Wilde. Naast Harry Styles en Nick Kroll spelen ook Florence Pugh, Gemma Chan, KiKi Layne en Chris Pine in de film. De film vertelt het verhaal van Alice (Florence) en Jack (Harry) die leven in de bedrijfsstad Victory, die is opgericht door het mysterieuze bedrijf waar Jack voor werkt. Als Alice onderzoek doet naar de geheimzinnige werkzaamheden van haar man, lopen de spanningen hoog op.

Zo begon de imposante carrière van Harry Styles

02:22