Ga naar de inhoud
Entertainment

Kerstliefhebbers opgelet: dit is jouw kans om in een Videoland-kerstfilm te spelen

Kerst bij Koosje Beeld © Videoland

Hoewel de temperaturen nog altijd niet zakken is het over 113 dagen toch echt zover: Kerstmis. Heb jij je oog stiekem al laten vallen op een reeks nieuwe kerstballen en staat bij jou de glühwein al binnen handbereik? Let dan even goed op, want kerst begint dit jaar extra vroeg.

Na Kerst Bij Koosje en Kerst Met De Kuijpers pakt Videoland ook dit jaar weer uit met de feestdagen. Binnenkort starten dan ook de opnames van een nieuwe Videoland-kerstfilm, geregisseerd door Will Koopman (Gooische Vrouwen, April, May en June, Alles op Tafel).

Heb jij altijd al willen weten hoe het achter de schermen gaat tijdens het opnemen van een film? Geef je dan nu op als figurant. De opnames vinden plaats in Rotterdam en er wordt voornamelijk gezocht naar (edel)figuranten als 'artsen', 'patiënten', 'verplegers' en 'bezoekers'. Houd er rekening mee dat je meerdere dagen ingezet wordt.

Lang
Lees ook:
Lang Leve de Liefde vanaf nu te zien bij Videoland

Geen fan van kerst? Ze zijn ook nog op zoek naar figuranten voor een nieuw thriller van de makers van onder meer Penoza, Costa!!, Zwarte Tulp en Mannenharten.

Lijkt het je leuk om alleen, of samen met een vriend(in) te figureren? Meld je dan aan via deze link.

Jon Karthaus hint op Costa-serie: 'Kan er nog niet veel over kwijt'

01:53
Jeroen
Lees ook:
Jeroen Spitzenberger in nieuwe serie van maker Penoza