Ga naar de inhoud
Entertainment

Zou het dan toch? GTST hint op comeback Pamela Teves

Pamela Teves Beeld © ANP

Pamela Teves (73) wist soapfans te verrassen toen ze dit jaar plotseling opdook in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Het soapicoon nam de rol van de gewiekste Agaath van Dijnselburg op zich, maar bleef niet heel lang in de soap hangen. Tóch lijkt het er nu op dat ze zomaar zou kunnen terugkeren.

In de laatste weken van het vorige seizoen konden we genieten van Pamela als Agaath. Ze speelde een huisjesmelker die het niet zo nauw nam met de veiligheid van haar huurders, onder wie Rik, Shanti, Lynn en de familie Verduyn. Agaath wilde graag zoveel mogelijk geld besparen en liet het onderhoud van de flat daarom verslonzen. Met alle nare gevolgen van dien, want haar wanbeleid veroorzaakte de dood van Betsy, de buurvrouw van Lynn.

Pamela
Lees ook:
Pamela Teves vereerd met rol in GTST: 'Werken houdt me jong'

Janine Elschot besloot zich daarop met de zaak te gaan bemoeien en dwong Agaath om een grootschalige renovatie aan te kondigen. Agaath bleek echter andere plannen te hebben en liet explosieven in de flat plaatsen. Zij hoopte dat de ontploffing op een ongeluk zou lijken, zodat de verzekering voor alle herstelwerkzaamheden zou opdraaien. Gelukkig stak Janine daar een stokje en wist zij ervoor te zorgen dat Agaath achter de tralies verdween.

ONM-actrice
Lees ook:
ONM-actrice Pamela Teves maakt haar debuut in GTST

Hiermee leek het einde verhaal voor Agaath, maar de maandtrailer van Goede Tijden, Slechte Tijden doet anders vermoeden. In deze trailer wordt namelijk meerdere keren haar naam genoemd. Shanti raakte natuurlijk gewond bij de explosie en Rik heeft het vermoeden dat de verwondingen die zij opliep ervoor hebben gezorgd dat hun dochtertje dood ter wereld kwam. Hij is dan ook van plan om de schade op Agaath te verhalen. Of dit gaat lukken en of dit ook betekent dat Agaath weer te zien zal zijn, is natuurlijk nog de vraag.

Heftige
Lees ook:
Heftige verhaallijn GTST komt dichtbij echte leven van Ferri Somogyi