Ga naar de inhoud
Entertainment

Brooklyn Beckham 'heel close' met Cruz, Romeo en Harper

Brooklyn, Victoria en David Beckham Beeld © ANP

Brooklyn Beckham is 'heel close' met zijn twee jongere broers en jonger zusje. Dat vertelt het oudste kind van Victoria (48) en David Beckham (47) in gesprek met 'Vogue Hong Kong'. De 23-jarige Brooklyn ervoer het in zijn jeugd als 'leuk' om op te groeien in een gezin van vier kinderen.

"Cruz is het grappigst en Romeo is de meest energieke van ons allemaal"

Brooklyn spreekt zich uit over de persoonlijkheden van zijn broertjes en zusje. Zo vindt hij zijn zusje Harper het luidst van allemaal. "Cruz is het grappigst en Romeo is de meest energieke van ons allemaal."

Ook besprak Brooklyn wat hij graag met zijn ouders doet. "Met mijn vader vind ik het leuk om te koken en voetbal te kijken", zegt hij. Met Victoria brengt Brooklyn graag tijd in het algemeen door. "Ze heeft altijd een mannenhuishouden gekend, tot de geboorte van Harper. Ik vind het erg gezellig om tijd met hen samen door te brengen."

Brooklyn
Lees ook:
Brooklyn Beckham droomt van tien kinderen met Nicola Peltz

Britse media verspreiden al enige tijd geruchten dat de band tussen Brooklyn en zijn ouders bekoeld is. Dat zou allemaal begonnen zijn toen Nicola Peltz, de vrouw van Brooklyn, tijdens hun huwelijk geen trouwjurk uit de collectie van Victoria droeg. Volgens Britse media viel dat verkeerd bij Victoria. Sindsdien melden de tabloids dat Brooklyn nog amper gezien wordt met zijn familie.

Brooklyn
Lees ook:
Brooklyn Beckham deelt eerste foto's van huwelijk