Ga naar de inhoud
Entertainment

Floor Jansen 'gespannen' over volkslied zingen bij Dutch GP

Floor Jansen Beeld © ANP

Floor Jansen (41) vindt het 'ongelofelijk spannend' dat ze zondag vlak voor de start van de Formule 1-race op Zandvoort het Nederlandse volkslied moet zingen. Dat vertelde de zangeres vrijdagochtend in de radioshow 'Jan-Willem Start Op' op NPO Radio 2.

"Je hebt een minuut om alles te bewijzen"

"Ik kijk ernaar uit, maar ik vind het zeker spannend", aldus Floor. Met haar eigen band Nightwish staat Floor regelmatig op grote podia. "Maar dit is wel een heel stuk out of the comfortzone", vervolgt ze. "Je hebt een minuut om alles te bewijzen. Je staat ook voor zo'n blik coureurs die gespannen zijn omdat ze willen racen. Dan is er nog veel livepubliek en achter de camera ook nog eens miljoenen mensen die thuis kijken. Het is wel ongelofelijk spannend, ja."

Floor
Lees ook:
Floor Jansen vindt het belangrijk dat platenzaken blijven bestaan

De zangeres wordt begeleid door het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Naast Floor treden tijdens het Formule 1-weekend van de Dutch GP nog meer bekende artiesten op. Zo geven onder anderen Antoon, Emma Heesters, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Afrojack en DubVision en Lucas & Steve een optreden.

Nieuw avontuur voor Floor Jansen: 'Heel veel zin in'

00:36