Ga naar de inhoud
Entertainment

Linda de Mol pinkt traantje weg in eerste aflevering Miljoenenjacht

'Miljoenenjacht ideale programma voor Linda om weer te beginnen'

05:24

Een spannend weekend zal het zeker worden voor Linda de Mol (58). De presentatrice maakt zondagavond haar rentree op de Nederlandse televisie na een afwezigheid van meer dan een half jaar. Linda staakte haar werkzaamheden tijdelijk nadat in januari bekend werd dat haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen (51) zich schuldig had gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag op de vloer van het programma 'The voice of Holland'. Een onderwerp dat ze ook aansnijdt in de eerste aflevering.

"Ze zei dat ze een heel zware zomer had gehad"

De presentatrice legde na het nieuws al haar tv-werkzaamheden voor onbepaalde periode neer, maar maakt aankomende zondag haar comeback. In RTL Boulevard bespraken we haar terugkeer al uitgebreid en volgens Aran Bade is Miljoenenjacht het ideale programma om terug te keren omdat er tijdens het spel niet heel veel ruimte is voor persoonlijke gesprekken.

Toch is de presentatrice in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bijzonder openhartig. Dat vertelt Matthijs, die te gast was bij de opnames, in de radioshow Jan-Willem Start Op! op NPO Radio 2.

'Linda
Lees ook:
'Linda de Mol komt 100% terug bij Ik Hou Van Holland'

"Ze zei dat ze een heel zware zomer had gehad, maar aan haar fans had ze heel veel steun gehad. Ze heeft daarover echt haar dank uitgesproken." Ook zou de presentatrice een staande ovatie hebben gekregen en moest ze een traantje wegpinken. "Ze zei: ‘Ik had me voorgenomen om niet te gaan huilen, maar ik hou het niet droog.'"

Over de slachtoffers zou Linda niet zijn uitgeweken. "Ze hield het neutraal."

Dochter
Lees ook:
Dochter Linda de Mol: 'Zou liegen als ik zeg dat het fantastisch met haar gaat'

Miljoenenjacht is zondag om 20.00 uur te zien bij SBS6.