Ga naar de inhoud
Entertainment

Breuk met Donny Roelvink volgens Janice Blok 'beste beslissing ooit'

Janice Blok Beeld © Instagram @janiceblok

Janice Blok (30) is momenteel 'single en ready to mingle', maar de influencer had eerder een relatie met Donny Roelvink (24). In een nieuwe video van ‘Release Reacties’ blikt ze terug op die breuk-up en onthult Janice of ze momenteel met iemand aan het daten is.

"Op dat moment voel je dat niet, weet je dat niet en ben je bang"

Nadat Janice en Donny in oktober van 2021 een punt achter hun relatie hadden gezet, kwam al heel snel het gerucht naar buiten dat Janice zou daten met FC Barcelona-ster Memphis. Die roddel bleek echter niet waar en in de video van 538 bevestigt Janice nogmaals dat ze na de breuk enorm last had van liefdesverdriet.

"We hebben het stopgezet omdat we dachten dat dat de juiste keuze was. Niet omdat we het wilden", vertelt ze. "Dat is moeilijk. Maar eigenlijk achteraf de beste beslissing ooit. Maar op dat moment voel je dat niet, weet je dat niet en ben je bang."

Janice
Lees ook:
Janice Blok overwint haar grootste angst: 'Wens me succes'

"Ik heb heel lang gezegd: ik hoef niemand meer, ik ben helemaal klaar met al die mannen. Maar ik denk dat iedereen toch wel wat liefde kan gebruiken", vervolgt Janice in de video. "Dus ik sta er nu inmiddels, we zijn alweer bijna een jaar verder, wel weer voor open."

Aan het daten is ze (nog) niet. "Soms praat ik wel met iemand, maar misschien ligt het ook aan mij... ik ben een beetje lastig daarin. Ik vind nooit iemand leuk."

Janice
Lees ook:
Janice Blok reageert op dategeruchten Memphis Depay

Wie ze wél leuk vindt , maar een beetje te jong voor haar is, is Rijk Hofman. "Ik vind zijn humor heel leuk en kijk al zijn video’s", onthult Janice. Toch hoeft het Hofman-broertje niet in haar DM te sliden. "Maar ik vind hem wel heel tof."