Ga naar de inhoud
Entertainment

Uithaal Jaap Reesema in Beste Zangers bezorgt iedereen kippenvel

Jaap Reesema in Beste Zangers Beeld © Beste Zangers 01-09-2022 AVROTROS

Al weken worden we lekker gemaakt met het fragment van Jaap Reesema (37) die flink uithaalt in 'Beste Zangers'. Donderdagavond was het eindelijk zover en het was het wachten meer dan waard.

"Het nummer zelf gaat al door merg en been, maar met dat rauwe randje dat Jaap op zijn stem heeft..."

Niels Littooij, beter bekent als Nielson, staat centraal in de vierde aflevering van Beste Zangers. Tien jaar geleden werd hij bekend met zijn nummer 'Beauty & The Brains' door zijn deelname aan het programma De Beste Singer-Songwriter.

Hoewel voor veel mensen de afgelopen twee jaar vooral om corona ging, draaide het voor de zanger vooral om zijn neef en beste vriend Nathan die overleed aan de gevolgen van acute leukemie.

Jaap
Lees ook:
Jaap Reesema in zijn nopjes met deelname Beste Zangers

Door muziek te maken probeerde Nielson zijn verdriet te verwerken en schreef onder andere het nummer 'Grijs'. Het 'aller puurste lied' had het liefst iedereen gezongen, maar Jaap Reesema krijgt de eer in Beste Zangers donderdagavond. De song komt keihard binnen bij zowel Nielson als de kijkers.

Roxeanne
Lees ook:
Roxeanne Hazes raakt Claudia de Breij in Beste Zangers met lied vanuit ogen van haar vader

Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. Kijk de aflevering hier terug.

Alle deelnemers van het huidige seizoen van Beste Zangers keren volgend jaar terug tijdens het evenement Beste Zangers Live.

Roxeanne Hazes voelt zich gesterkt na reacties op delen jeugdtrauma's

03:30