Ga naar de inhoud
Entertainment

Sylvie Meis en man leven apart van elkaar: 'Modern marriage'

Sylvie Meis emotioneel door gemis zoon Damián

02:54

Waar sommige mensen kiezen voor aparte badkamers of slaapkamers om hun huwelijk in stand te houden, gaat Sylvie Meis (44) veel verder. De presentatrice en haar man Niclas Castello (44) wonen niet eens in hetzelfde huis. Wat zeggen we: ze wonen niet eens in hetzelfde land!

"Het is niet zo van: in het weekend heb ik een boyfriend"

Als La Meis in Open Kaart van Robbert Rodenburg wordt gevraagd naar het geheim van een goed huwelijk, doet Sylvie een paar opmerkelijke uitspraken. Hoewel volgens haar de kern van iedere succesvolle relatie praten met elkaar is, gebeurt dat voor Sylvie en Niclas vooral via de telefoon.

"Mijn man en ik wonen niet samen", vertelt ze. "Wij hebben sowieso een soort van modern marriage waarbij we allebei hard aan het werk zijn, elkaar meestal zien in het weekend en op vakantie."

Sylvie
Lees ook:
Sylvie Meis eerlijk over halfjaarlijkse cosmetische ingrepen

Ondanks de afstand - Sylvie woont in Hamburg, haar lief in Zwitserland - en ondanks hun moderne aanpak zien de tortelduifjes elkaar toch liefst zoveel mogelijk. "Het is wel de story of my life dat bij mij alles verspreid is. Mijn ouders wonen in België, mijn broer en zijn man wonen in Amsterdam, mijn kind in Denemarken, ik woon in Duitsland en mijn man woont in Zwitserland", aldus de presentatrice, die in het gesprek wel benadrukt monogaam te zijn ondanks de vrijheid die ze elkaar geven. "Het is niet zo van: in het weekend heb ik een boyfriend", lacht ze. 

Sylvie
Lees ook:
Sylvie Meis blij met nieuwe vriendin zoon: 'Ik hou van de liefde'

Hoewel Sylvie al sinds 2020 is getrouwd met de liefde van haar leven, verschijnen de twee haast nooit samen in het openbaar. Niclas zou naar verluidt het liefst in de luwte opereren. Afgelopen februari verschenen ze voor het eerst samen voor de camera. Bekijk dat interview hieronder:

Sylvie Meis en Niclas verschijnen voor het eerst samen voor de camera

03:38