Ga naar de inhoud
Entertainment

Dochter Linda de Mol: 'Zou liegen als ik zeg dat het fantastisch met haar gaat'

Linda de Mol en Noa Vahle Beeld © ANP

Het gaat nog altijd niet helemaal goed met Linda de Mol (58). Dat vertelt haar dochter Noa Vahle (22) woensdagmiddag in gesprek met Frank Dane (40) op Radio 538. "Nou goed, ik zou liegen als ik zeg dat het fantastisch gaat", laat Noah los over haar moeder.

"Maar het gaat in ieder geval stukken beter"

"Maar het gaat in ieder geval stukken beter", vervolgt Noah. "Morgen gaat ze de studio weer in. Dus dat vind ik onwijs stoer en heel sterk van haar." Noa laat verder weten trots te zijn op haar moeder.

Nadat in januari van dit jaar de misstanden over The Voice naar buiten kwamen, waar Linda's ex-partner Jeroen Rietbergen bij betrokken is, legde Linda haar werkzaamheden voor onbepaalde tijd neer. De tv-koningin liet daarna weten het vertrouwen in alle media, behalve dat van haar eigen blad, verloren te hebben.

Linda
lees ook:
Linda de Mol na afwezigheid: 'Heerlijk om weer in de studio te staan'

Zondag is Linda weer te zien op de nationale kijkbuis als zij een nieuw seizoen van Miljoenenjacht aftrapt. "Heerlijk om weer in de studio te staan", zei ze daar eerder over in een reclame die werd uitgezonden op SBS6.

Ondertussen gaan er via juicekanalen geruchten dat Linda haar ex Jeroen weer in haar hart zou hebben gesloten. Haar manager Xenia Kasper heeft gereageerd op die geruchten. Wat ze erover te zeggen heeft, zie je in onderstaande video.

Rob
lees ook:
Rob Kemps wil Linda de Mol niet imiteren in Ik hou van Holland

Manager Linda de Mol geeft duidelijkheid over verzoening met Jeroen Rietbergen

00:21