Ga naar de inhoud
Entertainment

Olcay Gulsen vindt juicekanalen lastig: 'Moet alles zo breed uitgemeten?'

Olcay Gulsen Beeld © ANP

Het lijkt inmiddels bijna alsof BN'ers hun eigen graf graven wanneer ze zeggen niet wakker te liggen van juicekanalen, maar Olcay Gulsen (42) doet het toch. "Ik kan me er niet zo druk over maken", verklaart de presentatrice in de nieuwste 'Grazia'. Daarbij vindt ze de content die mensen als Yvonne Coldeweijer (35) verspreiden 'lastig'.

"We zijn allemaal mensen die fouten maken"

"Juice is er altijd geweest, toch? Vroeger waren het RTL Boulevard en Shownieuws die dingen over je zeiden, nu zijn het dit soort kanalen", is Olcay van mening. Volgens de presentatrice is roddelen net zo oud als de mensheid. Wel erkent ze dat juicekanalen als Juicechannel__ en Life of Yvonne de mediawereld 'flink hebben opgeschud'. "Maar ik vind het ook lastig. We zijn allemaal mensen die fouten maken, moet dat per se zo breed uitgemeten worden?"

Olcay
lees ook:
Olcay voelt zich geen stiefmoeder van kinderen Ruud: 'Hebben hun eigen vader en moeder'

Olcay is van mening dat zowel bekende als onbekende mensen vreemdgaan. "Ik heb ook in relaties gezeten waar vreemd werd gegaan of waarin ik zelf vreemdging", bekent ze. Dan haalt ze het verhaal van Waylon aan, toen bekend werd dat hij een scheve schaats reed op het moment waarop zijn vriendin Bibi Breijman zwanger was. "Als ik dan de reacties lees onder een post over Waylon, denk ik: moet iedereen nu over die man heen kotsen? Hoe weet je dat je eigen vent niet vreemdgaat?"

Ook Olcay verschijnt met enige regelmaat op juicekanalen. Het gaat dan over een rechtszaak die haar ex-schoonmoeder tegen haar heeft aangespannen. Zij zegt nog een ton te krijgen van Olcay. Hoe dat precies zit, zie je in de video hieronder.

Nederlanders
lees ook:
Nederlanders noemen Olcay Gulsen 'ordinaire Engelse' op vakantie in het buitenland

Olcay Gulsen 'gefrustreerd' tijdens rechtszaak om lening schoonmoeder

01:48