Ga naar de inhoud
Entertainment

Fred trekt van Leer in ICSYV: 'Je hebt het verpest voor mij'

Beeld © RTL

Edsilia Rombley (44), Fred van Leer (45) en Marieke Elsinga (36) krijgen in de seizoensopener van 'I Can See Your Voice' versterking van Wolter Kroes (53). Maar zodra Fred het lied hoort dat hij op z'n begrafenis wil laten draaien, draait hij zelf door.

"Ik meen het serieus"

Na de lipsync-ronde pingelt kandidaat Richard met hulp van de panelleden De Piloot uit het programma. Maar niet voordat Veronique het nummer 'Wind Beneath My Wings' van Bette Midler ten gehore brengt en daarmee laat zien of ze kan zingen of niet. Bij de eerste noot wordt al duidelijk dat ze dat níet kan, tot groot ongenoegen van Fred.

"Wil je dit nummer op je begrafenis?" vraagt Marieke zich verschrikt af. En daarna grappend: "Wil je dat zij dit zingt?" Als Carlo aan het einde van het nummer de stylist om commentaar vraagt, houdt hij zich niet in: Fred is not amused dat zíjn liedje verpest is. 

Danny
Lees ook:
Danny de Munk vervangen als panellid in I Can See Your Voice

"Ik zeg altijd dat iets mijn lievelingsnummer is, maar dit nummer wil ik eigenlijk draaien op mijn begrafenis. Ik meen het serieus, ik heb het er in mijn theathershow nog over gehad", begint Fred. Daarna wijst hij met zijn vinger naar Veronique. "Jij hebt het echt verneukt voor me", waarop het publiek en de panelleden in lachen uitbarsten. "Ze is gelijk klaar."

Gezellig. Zo te zien is Veronique niet de enige valse kraai die I Can See Your Voice dit seizoen rijk is:

Nieuw seizoen I Can See Your Voice weer vol valse kraaien

00:29

I Can See Your Voice is tegenwoordig op woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Of kijk de aflevering alvast vooruit bij Videoland.