Ga naar de inhoud
Entertainment

Noa Vahle sleept nieuwe klus binnen bij Viaplay

Linda de Mol en Noa Vahle Beeld © ANP

Anne-Greet Haars en Noa Vahle (22) presenteren vanaf zaterdag de uitzendingen rondom de hockeyhoofdklassen op Viaplay. Ook neemt Bart Nolles (40) af en toe plaats achter de presentatiedesk, maakte de streamingdienst bekend. Daarnaast schuiven oud-olympisch kampioenen Teun de Nooijer (46) en Ellen Hoog (36) aan als vaste analisten voor wedstrijden van respectievelijk de mannen- en de vrouwencompetitie.

"Kijk, als je hockeycarrière toch niet zo succesvol blijkt te zijn. Dan is het wel mega gaaf dat Viaplay je de kans geeft om het te presenteren"

Noa, de dochter van Linda de Mol, staat als verslaggever ook langs het voetbalveld bij wedstrijden in de Europa League en Conference League. Zaterdag begint ze in de Tulp Hoofdklasse Heren met de hockeywedstrijd tussen kampioen Bloemendaal en Den Bosch. Noa noemt het 'een mooie kans' om zich verder te ontwikkelen. "Ik kijk er ook naar uit om naast voetbal een andere sport te presenteren. Hockey past precies in dat plaatje, aangezien ik het zelf twaalf jaar heb gedaan en het tot de A1 van Laren heb geschopt."

Ze schrijft vervolgens op Instagram: 'Kijk, als je hockeycarrière toch niet zo succesvol blijkt te zijn. Dan is het wel mega gaaf dat Viaplay je de kans geeft om het te presenteren.'

Noa
Zie ook:
Noa Vahle lijkt op moeder Linda de Mol: 'Net zo'n stresskip'

Ook Anne-Greet kijkt uit naar haar presentatiedebuut bij Viaplay. "Ik heb vroeger wel voor de camera gestaan, maar dit is een spannende nieuwe stap voor me," zegt ze. "Ik presenteer sinds ruim een jaar op de radio en heb mijn ambities voor presentatie op tv niet onder stoelen of banken gestoken. Hockey is daarbij een warm bad, aangezien ik het zelf heb gespeeld op het hoogste niveau in de jeugd."