Ga naar de inhoud
Entertainment

Tommie Christiaan mist dochter: 'Niet vader geworden om kind niet altijd te zien'

Tommie Christiaan Beeld © ANP

Zanger en acteur Tommie Christiaan (36) mag zijn grote liefde Jamie sinds juni officieel zijn vrouw noemen. "Het was geweldig", blikt hij terug op de bijzondere dag in de nieuwe editie van tijdschrift 'Vriendin'. Ook doet Tommie een boekje open over het vaderschap.

"In het begin heb ik gedacht aan co-ouderschap, maar dat werd lastig, helemaal toen we ook nog verhuisden"

Tommie vertelt dat de bruiloft buiten plaatsvond bij de woonboerderij van zijn schoonmoeder, Jamies ouderlijk huis. "Prachtig, dat ze in haar trouwjurk uit het huis kwam waarin ze is geboren." Niemand minder dan Jörgen Raymann trouwde het stel.

"Uiteindelijk heeft hij het ceremoniële deel van de plechtigheid geleid en Jamies moeder het officiële, want zij is ambtenaar van de burgerlijke stand in die gemeente", vertelt de zanger.

Tommie
Lees ook:
Tommie Christiaan dit weekend getrouwd: 'Onbeschrijfelijk trots'

Jamie en Tommie leerden elkaar kennen in de musical On your feet!, waarin Tommie de hoofdrol speelde. Hoewel de twee elkaar in het begin helemaal niet zagen staan, zijn ze inmiddels in verwachting van een tweede kindje samen. Uit een vorige relatie heeft Tommie ook nog dochter Lily, die meestal bij haar moeder woont. Dat vindt de musicalster soms wel lastig.

Hij vertelt: "Ik ben niet vader geworden om mijn kind niet altijd te zien, maar dat is de consequentie van de keuze die haar moeder en ik maakten om niet meer bij elkaar te zijn. In het begin heb ik gedacht aan co-ouderschap, maar dat werd lastig, helemaal toen we ook nog verhuisden. Dat was voor Lily ingewikkeld met school, dus hebben we besloten haar thuisbasis bij haar moeder te maken."

Musicalster
Lees ook:
Musicalster Tommie Christiaan wordt weer vader: 'Superblij'

Voor nu is dat volgens Tommie de beste oplossing en om het weekend ziet hij zijn dochter. Dat is niet erg vaak en daarom bellen vader en dochter veel. "Gelukkig gaat alles goed, de communicatie met haar moeder ook."

Het hele interview lees je in Vriendin.