Ga naar de inhoud
Entertainment

Olcay voelt zich geen stiefmoeder van kinderen Ruud: 'Hebben hun eigen vader en moeder'

Ruud de Wild en Olcay Gulsen Beeld © ANP

In gesprek met 'Grazia' vertelt Olcay Gulsen (42) openhartig over haar relatie met radio-dj Ruud de Wild (53). Ze doet onder andere een boekje open over haar (niet bestaande) kinderwens. "Ik wil dat helemaal niet; Ruud is 53 en ik ben 42, laat ons met rust!" vertelt ze in het tijdschrift.

"Omdat ik zelf nooit de behoefte heb gehad om kinderen te krijgen, trek ik ook wel mijn grens"

Volgens Olcay krijgt ze nog altijd regelmatig de vraag of zij en Ruud niet voor een liefdesbaby willen gaan. "Mensen zeggen juist dingen als: 'Nu kan het nog'", vertelt ze. Maar de mode-ontwerpster is helemaal niet geïnteresseerd in het verschonen van luiers. Daarbij komt dat Ruud al kinderen heeft uit eerdere relaties. Hoewel ze er altijd voor hen is, ziet de presentatrice zichzelf niet als een stiefmoeder. "Ik wil me ook helemaal niet met dat soort dingen bemoeien, ik ben meer degene die zorgt dat het thuis allemaal harmonieus verloopt."

"Omdat ik zelf nooit de behoefte heb gehad om kinderen te krijgen, trek ik ook wel mijn grens. Ik breng graag tijd met ze door, maar ik vind het bijvoorbeeld niet leuk om naar De Efteling te gaan, dus dat doe ik dan ook niet", aldus Olcay.

Olcay
Bekijk ook:
Olcay Gulsen hoeft voor Ruud de Wild niet de fashionista uit te hangen

Ondanks dat de Heb ik wat van je aan?-presentatrice dus vriendelijk bedankt voor een dagje Efteling met de familie, is haar relatie met Ruud sterker dan ooit. "Ik denk dat we elkaar in de tijd dat Ruud 40 en ik 29 was de tent uit hadden gevochten. Maar nu hebben we een soort volwassenheid in onze relatie", vertelt ze.

"We hebben ook een heel zware periode gehad toen Ruud ziek werd, maar ook daarin was humor altijd leading. Dat vind ik zo fijn, wij maken nooit ruzie, we lachen alleen maar."

Ruud de Wild werd verrast door 'de echte' Olcay Gulsen

01:03
Nederlanders
Lees ook:
Nederlanders noemen Olcay Gulsen 'ordinaire Engelse' op vakantie in het buitenland

Olcay durft dan ook wel te zeggen dat ze op dit moment op haar 'gelukkigst' is: "Toen ik jonger was, had ik nog mijn onzekerheden en keek ik altijd naar de dingen die ik niet had. Nu zie ik juist hoe dankbaar ik mag zijn voor de dingen die ik wél heb."