Ga naar de inhoud
Entertainment

Nick Schilder heeft nieuwe carrière na break-up met Simon Keizer

Nick Schilder Beeld © ANP

Nick Schilder (38) heeft de mensen die naar het interview hebben gekeken dat hij en Simon Keizer (38) maandag gaven in talkshow 'Jinek' bedankt. 'Dank voor jullie hartverwarmende reacties, lieve mensen', schrijft de zanger op Instagram. In Jinek gaven Nick & Simon een verklaring voor hun breuk als muzikaal duo.

"Vandaag ben ik begonnen aan een nieuwe fase in mijn leven"

Als reactie op de breuk plaatst Nick gekscherend een foto van zichzelf voor een busje van stukadoorsbedrijf N. Schilder. 'Vandaag ben ik begonnen aan een nieuwe fase in mijn leven. U kunt mij niet alleen bellen voor glad afgewerkte muren en plafonds, maar ook voor decoratieve sierpleisters', grapt hij.

Simon
Lees ook:
Simon besloot te stoppen met Nick & Simon: 'Had geen zin meer'

In Jinek benadrukten Nick & Simon dat er geen sprake is van onderlinge ruzie en vertelde Simon dat hij het initiatief heeft genomen voor de breuk, omdat hij weinig plezier meer heeft in optreden. Ruim 1 miljoen mensen stemden af op de seizoensopening van Jinek, waarin het Volendamse duo zijn verhaal deed.

Kijkers
Lees ook:
Kijkers trekken verhaal Nick & Simon in twijfel: 'Groot toneelspel!'

De Volendammers geven hun laatste, inmiddels uitverkochte, show op maandag 10 april in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. Ook op 5, 6, 7, 8 en 9 april staan de mannen in Rotterdam. Voor de reeks concerten in Rotterdam geven Nick & Simon nog drie concerten in Zwolle, Alkmaar en Hengelo.

Dit is waarom Nick & Simon uit elkaar zijn

10:07