Ga naar de inhoud
Entertainment

GTST-sterren Dorian Bindels en Bertrie Wierenga zochten naar juiste balans werk en privé

Dorian Bindels Beeld © ANP

Dorian Bindels (30) en Bertrie Wierenga (32) delen momenteel heel veel samen. Ze zien elkaar in de vrije uurtjes gezellig thuis, maar tijdens de werkuren zien ze elkaar ook, in het fictieve dorpje Meerdijk. De twee spelen namelijk allebei in 's lands langstlopende soapserie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. In het begin was het best even zoeken naar de juiste balans, vertelt Dorian in gesprek met 'Televizier'.

"We hebben als acteurs niet heel invloed op onze personages"

"Het is vooral prettig dat we elkaar thuis niets uit hoeven te leggen over werk", vertelt Dorian. In het begin moeten de twee wel zoeken naar de juiste vorm. "Wanneer zijn we collega's en wanneer geliefden? Sowieso geldt voor toneelspelen dat privéomstandigheden niet mee de vloer op gaan. Het helpt dat Daan en Shanti puur platonisch contact hebben en dat de personages gelukkig ver afstaan van wie Bertrie en ik zijn.

Dorian
lees ook:
Dorian Bindels open over 'soapwaardige' verliefdheid: 'Onmogelijk'

Wat Dorian wel bijzonder vindt, is dat Shanti - het personage dat Bertrie speelt - zwanger is. "Je fantaseert er weleens over hoe dat eruit zou zien en dan gebeurt het door de serie voor je ogen. Maar meestal is wat Daan en Shanti meemaken gelukkig zo'n bizarre 'ver-van-mijn-bed'-show dat we erom kunnen lachen."

Vonk
lees ook:
Vonk Dorian Bindels en Bertrie Wierenga slaat nu ook over in GTST

Voor de doorgewinterde soapveteraan Ferry Somogyi belooft het komende seizoen van GTST het heftigste ooit te worden. In gesprek met RTL Boulevard vertelt hij al het een en ander over de pittige verhaallijn waar hij mee te maken krijgt. Wat hij daarover te zeggen heeft, zie je in onderstaande video.

Heftige verhaallijn GTST komt dichtbij echte leven van Ferri Somogyi

01:43